Με πολλά προβλήματα η ΑΕΚ στην Ολλανδία: Εκτός Πινέδα και Πόνσε!

Με πολλά προβλήματα η ΑΕΚ στην Ολλανδία: Εκτός Πινέδα και Πόνσε!
Photo Credits: INTIME

Αρκετά προβλήματα έχει να διαχειριστεί η ΑΕΚ στο ματς με τον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματς-τελικό δίνει η ΑΕΚ την Πέμπτη (14/12, 22:00) στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, έχοντας να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπωρούν.

Συγκεκριμένα, μετά την προπόνηση της Τρίτης στην Ελλάδα, ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε καν αποστολή και σήμερα στην προπόνηση της Ολλανδίας μάθαμε ότι δεν είναι με την υπόλοιπη αποστολή οι Ορμπελίν Πινέδα και Εζεκίελ Πόνσε.

Μάλιστα, για τον Μεξικανό οι πληροφορίες λένε πως το πρόβλημα τραυματισμού δεν είναι μυϊκό, σε αντίθεση με την υπόθεση Πόνσε που όλα δείχνουν πως έχει μυϊκό τραυματισμό, σημαίνοντας συναγερμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ!

Οι δυο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής ενώ ήταν απόφαση του Αργεντινού τεχνικού να μη γνωστοποιηθεί η είδηση πριν την αναχώρηση από την Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε πως κάτι παρόμοιο είχε πράξει και ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν και μέχρι τη… σέντρα του ματς, κανείς δεν ήξερε με ποιες απουσίες είχαν ταξιδέψει στην Ελλάδα οι Άγγλοι!

Στην Ελλάδα έμεινε και ο Σέρχιο Αραούχο, με τον Αργεντίνο επιθετικό να εξακολουθεί να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα καθώς νιώθει ακόμα πόνους, όπως διαβάσατε την Δευτέρα στο enwsi.gr. Ο Αργεντίνος επιθετικός είχε μείνει εκτός προληπτικά, όπως είχε πει η ΠΑΕ ΑΕΚ, από το παιχνίδι με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκτοτε ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση με την ομάδα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X