Έντονη ανησυχία στην ΑΕΚ με Αραούχο: Δεν κάνει ακόμη προπόνηση, πόνοι στο γόνατο

Έντονη ανησυχία στην ΑΕΚ με Αραούχο: Δεν κάνει ακόμη προπόνηση, πόνοι στο γόνατο
Photo Credits: INTIME

Τι συμβαίνει με τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι το μεγάλο πρόβλημα και η αγωνία όλων στην ΑΕΚ ενόψει των επόμενων κρίσιμων αγώνων της Ένωσης.

Ο Αργεντίνος επιθετικός είχε μείνει εκτός προληπτικά, όπως είχε πει η ΠΑΕ ΑΕΚ, από το παιχνίδι με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκτοτε ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση με την ομάδα. Οι πόνοι στο γόνατο δεν έχουν υποχωρήσει και όλα δείχνουν ότι ο «Τσίνο» θα μείνει εκτός και για το μεγάλο ματς της Πέμπτης με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ στην τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Εν συνεχεία υπάρχουν τα ματς με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και Πανσερραϊκό στις Σέρρες και η ανησυχία στην Ένωση είναι αρκετά μεγάλη για το επόμενο διάστημα, για το αν θα έχει τον 32χρονο επιθετικό στη διάθεση του ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αραούχο μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια με 3 γκολ, ενώ τελευταία φορά έπαιξε στο Πρωτάθλημα με την Λαμία στις 12 Νοεμβρίου βασικός για 70 λεπτά και στην Ευρώπη στις 30 Νοεμβρίου με την Μπράιτον για 20 λεπτά.

Και φαίνεται ότι εκτός θα είναι και ο Γενς Γιόνσον για το ματς της Ολλανδίας, ενώ στις προπονήσεις συμμετέχει εδώ και μέρες και ο Λιβάι Γκαρσία και μένει να φανεί αν θα είναι στο 100% την Πέμπτη για να ξεκινήσει βασικός ή αν θα μείνει στον πάγκο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X