Η αποχή που εξυπηρετεί μόνο τον Ολυμπιακό και... οι δύο αθλητικοί διευθυντές

Η αποχή που εξυπηρετεί μόνο τον Ολυμπιακό και... οι δύο αθλητικοί διευθυντές
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας δίνει δίκιο στους διαιτητές για την απόφαση αποχής, αλλά κρούει καμπανάκι κινδύνου για το ποιος ευνοείται τελικά από την ιστορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμιά αντίρρηση για τα αυτονόητα. Καμιά αντίρρηση πως από την στιγμή που δεν διαλευκάνθηκε και με τόσα στοιχεία δεν την πλήρωσε κανένας, για μια απόπειρα δολοφονίας διαιτητή, με τα όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν, οι ρέφερι της Super League έχουν κάθε δίκιο να θέλουν να αντιδράσουν. Κι όλοι πρέπει να αντιδράσουν, να αντιδράσουμε. Με την επιβολή της αλητείας και της ανομίας, που προκαλούν μάλιστα νιώθοντας πως δεν τους αγγίζει κανένας, με το να κατηγορούν άλλους για αυτά που χαρακτηρίζουν και χαρακτήριζαν πάντα εκείνους.

Όμως με την αποχή αυτή την στιγμή οι διαιτητές της Super League δεν θα βοηθήσουν να αλλάξει αυτό το σκηνικό.

Εξυπηρετείται μόνο ο Ολυμπιακός!

Δυστυχώς, είναι σκληρό να το λέμε και να το παραδεχόμαστε, αλλά δεν θα βοηθήσουν να αλλάξει κάτι. Αντίθετα εξυπηρετούν με αυτή την απόφαση, τα αγωνιστικά συμφέροντα μιας ομάδας. Του Ολυμπιακού. Αυτό θα γίνει μόνο.

Μια ομάδα που πνίγεται και θέλει να τους πνίξει όλους μαζί της, παίρνει βαθιά ανάσα με το να μην παίξει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που έρχεται και να βρει χρόνο για να μπει ο καινούργιος προπονητής του πιο ομαλά.

Αυτή είναι η ουσία, αυτό θα μείνει μόνο. Αυτός που έχει δημιουργήσει πάλι όλο τον χαμό, με τις εξωφρενικές διαμαρτυρίες και τις κατάπτυστες ανακοινώσεις, θα είναι ο ωφελημένος αν οι διαιτητές δεν κατέβουν να παίξουν στην προσεχή αγωνιστική.

Τα περίεργα του λιμανιού

Μια ομάδα που, για να το πάμε αλλού και να μη ξεχνιόμαστε, έχει πλέον… δύο αθλητικούς διευθυντές. Ναι, γιατί έχει πριν μερικούς μήνες ανακοινώσει ως αθλητικό διευθυντή τον Κορδόν (ρε τον Κορδόν…) και τώρα ανακοινώνει ως αθλητικό διευθυντή έναν Άλβες, χωρίς να έχει ανακοινώσει πως έδιωξε τον πρώτο!

Και δεν πάνε παρά λίγες μέρες που σας λέγαμε για τον Κορδόν. Που λέγανε αν θα φύγει κι εμείς αναρωτιόμασταν αν είναι εδώ για να χρειαστεί να φύγει. Ο Κορδόν. Με τον οποίο πήγαιναν σε άλλο επίπεδο και που να τους ακολουθήσουμε εμείς οι πλεμπαίοι. Με τις μεταγραφάρες και τα φοβερά και τρομερά ντιλ. Οι κάτοχοι της απόλυτης ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας.

Έχουν δύο αθλητικούς διευθυντές και προς το παρόν… και δύο προπονητές.

Ο Γκρανκάσας

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X