Η γνωστή ιστορία στα ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτήν τη φορά πιο δύσκολα! (VIDEO)

Η γνωστή ιστορία στα ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτήν τη φορά πιο δύσκολα! (VIDEO)

Η ΑΕΚ που πάλευε ως το 90’ και κέρδιζε, ακόμα μια νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ της δεύτερης σεζόν του προέδρου Ντέμη Νικολαϊδη και του προπονητή Φερνάντο Σάντος (στη δεύτερη, διετή, θητεία του στην ομάδα) δεν χαρακτηρίστηκε από… μαγευτικό ποδόσφαιρο. Ήταν, όμως, μία ομάδα πιο «γεμάτη» σε σχέση με την πρώτη περίοδο του εγχειρήματος Νικολαϊδη και μία ομάδα που κέρδισε πολλά με το πείσμα της και τη μαχητικότητά της. Με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το καλό διάστημα εκείνης της σεζόν ήταν ο πρώτος γύρος, οπότε και συμπληρώθηκε ένα σερί εννέα αγωνιστικών με νίκες. Άρχισε μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό με 1-3 και διεκόπη στο 0-0 της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στην Ξάνθη.

Η 7η από αυτές τις εννέα νίκες ήρθε σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια. Ήταν το 2-1 επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, μια ανατροπή που ολοκληρώθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με ένα γκολ του Βραζιλιάνου Αλεξάντρε Σοάρες!

Ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με ένα άπιαστο σουτ του Μάρτσιν Μίετσελ έξω από την περιοχή στο 20’, αλλά η ΑΕΚ είχε απαντήσει σχεδόν αμέσως (26’) με το πρώτο γκολ του Μπρούνο Τσιρίλο σε ελληνικό έδαφος. Πέρασε σχεδόν ενάμιση ημίχρονο με την ΑΕΚ να προσπαθεί, αλλά μη να φτάνει στο γκολ. Στο 90’, όμως, ο Ζούλιο Σέζαρ εκτέλεσε κόρνερ, ο Κώστας Κατσουράνης πήρε την (πάντα κρίσιμη σε τέτοιες περιπτώσεις) πρώτη κεφαλιά και ο Σοάρες στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, στέλνοντας στα ουράνια περίπου τριάντα χιλιάδες ΑΕΚτζήδες στο ΟΑΚΑ (24.677 εισιτήρια) και χιλιάδες ακόμα σε όλη τη γη.

Ήταν μία από τις πολλές νίκες της ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά. Είχε προηγηθεί το 3-0 επί του Παναθηναϊκού με όλα τα γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο, ενώ ακολούθησαν οι νίκες με 2-1 (όλες εντός έδρας) επί Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ατρομήτου με γκολ στο τελευταίο λεπτό! Η πιο… ακραία περίπτωση, όμως, ήταν το 2-1 επί του Ιωνικού στον β’ γύρο, που κρίθηκε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Σορεντίνο, Μάλμπασα, Τσιρίλο, Αλεξόπουλος, Κόντης, Σαπάνης (46’ Ιβιτς) Κατσουράνης, Λάκης (69’ Ζούλιο Σέζαρ) Τσάνκο (86’ Κρασσάς) Σοάρες, Λυμπερόπουλος

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X