Μεγάλο βράδυ για εμάς, νύχτα ξεφτίλας για τα κοράκια

Μεγάλο βράδυ για εμάς, νύχτα ξεφτίλας για τα κοράκια

Ο Γκρανκάσας είδε το ματς της Εθνικής με τη Γαλλία στο γήπεδο της ΑΕΚ και ξέρει πόσο χάλασε τα σχέδια των σπεκουλαδόρων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To βράδυ της Τρίτης ήταν μια πολύ μεγάλη βραδιά για την ΑΕΚ. Βλέπετε, με το εξτρεμιστικό σύστημα που έχει απέναντι της συνεχώς, μέτωπο έχει γίνει και το γήπεδο της. Έχει προκαλέσει λύσσα το γεγονός πως η ΑΕΚ απέκτησε ξανά το σημείο αναφοράς της, «εξοπλίστηκε». Κι αν νομίζαμε πως κάποια στιγμή θα το έπαιρναν απόφαση με την ολοκλήρωση της κατασκευής και την λειτουργία του, κάναμε λάθος. Ένας ολόκληρος επικοινωνιακός στρατός είναι αφιερωμένος πλέον εκτός των άλλων και στο να ψάχνει να βρίσκει και να αναδεικνύει αρνητικά θέματα για την OPAP Arena.

Η αναγκαστική εικόνα του χλοοτάπητα με την Ολλανδία, παρά τις διευκρινίσεις της ΑΕΚ που ήταν απόλυτα βάσιμες, τους έδωσε τροφή. Μαζί και το γεγονός πως μέχρι τελευταία στιγμή η ΕΠΟ δεν είχε διευκρινίσει πως το άδειο πέταλο ήταν απόφαση της αστυνομίας. Όπως και τώρα πάλι μέχρι την τελευταία στιγμή και παρά το γεγονός πως η αστυνομία δύο φορές την προηγούμενη εβδομάδα είχε επαναλάβει στις σχετικές συσκέψεις πως θεωρούσε κρίσιμο να μείνει κλειστό μέρος τώρα του πετάλου, πάλι φτάσαμε λίγο πριν αρχίσει το ματς για να επικοινωνήσει η ΕΠΟ την πραγματικότητα.

Η εικόνα τους ήταν ανυπόφορη

Λύσσαξαν μετά την Ολλανδία. Λύσσαξαν και κατά της Εθνικής παραμονές του ματς με την Γαλλία. Αλλά η πραγματικότητα και η εικόνα μίλησαν. Η OPAP Arena φιλοξένησε ένα φαντασμαγορικό ποδοσφαιρικό σόου που αναδείχθηκε ακόμη περισσότερο από το laser show λίγο πριν την έναρξη του ματς και φυσικά τονίστηκε από την παρουσία στον αγωνιστικό χώρο κάποιων από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς stars σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η εικόνα της Εθνικής, το αποτέλεσμα που πήρε και η ένταση με την οποία έστειλε το μήνυμα αισιοδοξίας για πρόκριση στο Euro, να κάνει την βραδιά εντελώς ανυπόφορη για τα κοράκια.

Ο Καρεμπέ, όλος ο κόσμος και ο… Λιάγκας

Τα κοράκια που είναι σε… έξαρση πάλι τις τελευταίες μέρες, έχουν βάλει τους κολαούζους τους να δημιουργούν κλίμα με ανακοινώσεις, δηλώσεις και ραδιοφωνικά σόου σε cult εκπομπές, απειλούν ανοιχτά την κυβέρνηση!

Κι αφού δεν τους είχε μείνει τίποτα να πουν για το βράδυ της Τρίτης, ανέδειξαν κάτι απίθανες τοποθετήσεις του Λιάγκα! Για ένα ματς που στην Φιλαδέλφεια ήταν ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, παράγοντες των κορυφαίων αντιπάλων της ΑΕΚ. Ήταν ακόμη και ο Καρεμπέ! Καμαρωτός – καμαρωτός. Που τα δημοσιογραφικά και τα επίσημα ήταν γεμάτα με πολύ γνωστούς δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των αντιπάλων της ΑΕΚ. Και βγήκε ο Λιάγκας να πει πως πέρασε από κάπου και τον έκραξαν. Κι αυτό βρήκαν να λένε.

Όταν ξέρουμε πως για τα ματς της Εθνικής στο Φάληρο, το Καραϊσκάκη ήταν απαγορευμένη ζώνη για πολύ κόσμο και κανείς δεν το έκρυβε κιόλας.

Ο Γκρανκάσας

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X