Νάπολι: Κοντά στον Ματσάρι

Νάπολι: Κοντά στον Ματσάρι
Photo Credits: INTIME

Αλλαγή δεδομένων στην Νάπολι αφήνουν την περίπτωση του Ίγκορ Τούντορ και στρέφονατι στον Βάλτερ Ματσάρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλάζουν ξανά τα δεδομένα της υπόθεσης για την τεχνική ηγεσία της Νάπολι. Απομένει λίγο μέχρι την οριστικοποίηση του διαζυγίου της ομάδας με τον Ρούντι Γκαρσία, και οι «ναπολιτάνοι» ήδη ψάχνουν αντικαταστάτη. Οι «παρτενοπέι» φαίνεται πως άφησαν την περίπτωση Ίγκορ Τούντορ και στρέφονται σε αυτή του Βάλτερ Ματσάρι.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις βρίσκεται σε συζητήσεις με τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό τις τελευταίες ώρες, με σκοπό να του δώσει το «τιμόνι» της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως αναφέρεται, ο Ματσάρι είναι το μεγάλο φαβορί τη δεδομένη στιγμή, καθώς ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε διετές συμβόλαιο, κάτι το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνο τον διοικητικό ηγέτη της πρωταθλήτριας της Serie A.

Ο Ματσάρι που βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας από τον Μάιο του 2022, αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τον Ντε Λαουρέντις και εάν δεν προκύψει κάποια νέα εξέλιξη, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα αναλάβει τη Νάπολι έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 62χρονος έχει περάσει από τη Νάπολι και έχει αφήσει το «στίγμα» του στην ομάδα, καθώς ήταν προπονητής των «παρτενοπέι» για μια τετραετία. Από το 2009, έως και το 2013, ο Ιταλός συμπλήρωσε 182 παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι, μετρώντας 89 νίκες, 49 ισοπαλίες και 44 ήττες, έχοντας κατακτήσει και το Κύπελλο τη σεζόν 2011/12.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X