Με Μάκλεμορ από άλλο πλανήτη, η... ΝΒΑ ΑΕΚ Betsson διέλυσε (100-70) τον Απόλλωνα Πάτρας!

Εικόνες από το ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας
Photo Credits: INTIME

Με τον Αμερικανό σούπερ σταρ να βγάζει... μάτια και με εκπληκτικό μπάσκετ, η ΑΕΚάρα έριξε την πρώτη 100άρα και ενθουσίασε

Μια τρομερή ΑΕΚ Betsson κέρδισε (100-70) τον Απόλλωνα Πάτρας με κατοστάρα, παίζοντας για μεγάλα διαστήματα του αγώνα εντυπωσιακό μπάσκετ, έχοντας τον Μάκλεμορ σε μια ΝΒΑ βραδιά. Ο Αμερικανός θύμισε τον παίκτη που βλέπαμε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και σπαράλιασε την άμυνα των Πατρινών με 26 πόντους σε 17 λεπτά με 9/11 σουτ. Όλη η ομάδα είχε εξαιρετική απόδοση, βγάζοντας πολλά από τα στοιχεία που θέλει ο Ζοάν Πλάθα στο γήπεδο. Πολύ καλός στην επίθεση για ακόμα ένα ματς ο Τίλμαν μαζί με τον Κουζμίνσκας, ενώ και ο Νετζήπογλου, έβγαλε ωραίες φάσεις. Η ΑΕΚ πήρε ψυχολογία για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Σάσαρι, με τον Ισπανό προπονητή να κάνει ροτέισον με όλους τους παίκτες για αυτόν τον λόγο.

Το ματς

Ο Ζοάν Πλάθα ξεκίνησε με τους Φλιώνη, Ραντλ, Μάκλεμορ, Κουζέλογλου, Τίλμαν, ενώ ο Νίκος Βετούλας με τους Μουράτο, Σταρκς, Σαλούστρο, Γκιουζέλη και Μπράουν. Τρομερό ξεκίνημα της ΑΕΚ, με τον Μάκλεμορ να ίπταται στις πρώτες φάσεις και με 9 πόντους να δίνει διψήφιο προβάδισμα (13-2). Τη σκυτάλη πήρε ο Κουζέλογλου και με 7 πόντους μεγάλωσε και άλλο την διαφορά (19-4). Τρομερά πράγματα από τον Μάκλεμορ που ήταν ασταμάτητος έχοντας φτάσει τους 16 πόντους σε 8 λεπτά συμμετοχής με 3/3 τρίποντα (27-11). Φοβερή πρώτη περίοδος για την Ένωση που έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ και πήρε σημαντική διαφορά (31-16).

Ο Απόλλωνας έτρεξε ένα 7-0 σερί για να μειώσει το σκορ για να το σταματήσει ο Χατζηδάκης με εύκολα καλάθι (33-22). Η άμυνα της Ένωσης χαλάρωσε στο 2ο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να βρίσκει ο Απόλλωνας πιο εύκολα πόντους και να μειώνει στους 6 (37-31). Δύο σερί τρίποντα από Φλιώνη και Ραντλ, έφεραν ξανά διψήφια διαφορά (43-31). Κακές επιστροφές για την Ένωση, έδωσαν την ευκαιρία στον Μπράουν να βρει εύκολα καρφώματα (45-37). Η ΑΕΚ έχασε τον καλό ρυθμό που είχε στην πρώτη περίοδο, ο Απόλλωνας βρήκε λύσεις με τον Σταρκς να είναι ασταμάτητος και έτσι μείωσε στο ημίχρονο (48-41).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μάκλεμορ να συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι και με 5 δικούς του πόντους και το 4ο του τρίποντο να εκτινάσσει και πάλι την διαφορά (60-44). Ακόμα ένα τρίποντο από τον Αμερικανό (5/5) και η διαφορά πήγε στην μεγαλύτερη τιμή της (63-45). Στον χορό των τριπόντων μπήκε και ο Κουζμίνσκας με την διαφορά να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο (68-49). Με δύσκολο τρίποντο του Γουάσινγκτον, έκλεισε η 3η περίοδος με την ΑΕΚ να έχει καλό προβάδισμα (74-59).

Η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ξέφρενο ρυθμό και στην 4η περίοδο, με τον Πλάθα να φωνάζει συνεχώς για να τρέξουν οι παίκτες του και τον Τίλμαν να σκοράρει συνεχόμενους πόντους (83-61). Τα τελευταία λεπτά του αγώνα εξελίχθηκαν σε πάρτι της ΑΕΚ, με τους παίκτες να ευχαριστούν τον κόσμο που δημιούργησε ζεστή ατμόσφαιρα.

ΑΕΚ – Απόλλων Πάτρας: 100-70

Δεκάλεπτα: 31-16, 48-41, 74-59, 100-70

ΑΕΚ (Πλάθα): Τίλμαν 18,Χολ , Ραντλ 4, Καράμπελας , Φλιώνης 5, Νετζήπογλου 11, Χατζηδάκης 8, Κουζμίνσκας 10, Μάκλεμορ 26, Κουζέλογλου 9, Κώττας, ΜακΡέι 9.

Απόλλων Πάτρας (Βετούλας): Γουάσινγκτον 5, Σταρκς 22, Μπλέιλοκ 7, Βισσάριου, Όσμπορν 2, Καφεζάς, Γκιουζέλης 2, Φιλιππάκος 16, Σαλούστρος, Μπράουν 14, Μουράτος 2.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X