Για την πρώτη νίκη η ΑΕΚ Betsson απέναντι στον Απόλλωνα στα Λιόσια (20:15, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Για την πρώτη νίκη η ΑΕΚ Betsson απέναντι στον Απόλλωνα στα Λιόσια (20:15, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη της στην Basket League

Μετά την πολύ μεγάλη νίκη της Τρίτης απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ, η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται (20:15, ΕΡΤ3) στα Λιόσια τον Απόλλωνα Πάτρας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Basket League.

Η Ένωση θέλει να σπάσει το ρόδι και να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς μέχρι στιγμής μετράει δύο ήττες από Λαύριο και Ολυμπιακό, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια. Οι παίκτες του Ζοάν Πλάθα πρέπει να συνεχίσουν να δείχνουν βελτίωση όπως στα τελευταία δύο ματς και να πάρουν την νίκη πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Σάσαρι στην Ιταλία.

Δυστυχώς για την ΑΕΚ, πάνω που έδειχνε να βάζει τα πράγματα σε μια σειρά ήρθε ο τραυματισμός του Καμπενγκέλε, να αλλάξει τα πράγματα, αφού ο θηριώδης σέντερ της ομάδας υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για κάποιο καιρό από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι διαθέσιμοι, ενώ αναμένεται να ενεργοποιηθεί και ο Κώττας, που βρισκόταν εκτός αποστολής στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η ομάδα του κόουτς Βετούλα μετράει μία νίκη και μια ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει από τον Άρη και παίρνοντας την νίκη στο τέλος απέναντι στην Καρδίτσα. Ο Απόλλωνας έχει μια ομάδα που στοχεύει στην γρήγορη παραμονή, όμως διαθέτει ξένους που μπορούν να κάνουν ζημιές, όπως ο Σταρκς που έπαιζε πέρσι στον Κολοσσό.

Διαιτητές στο αποψινό παιχνίδι θα είναι οι Γιώργος Θεονάς (Αττικής), Κώστας Σταματόπουλος (Μαγνησίας) και Γιώργος Μαρτινάκος (Αττικής).

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X