Λίβερπουλ: Ο Σλοτ θέλει να φέρει τον Κουπμάινερς

Λίβερπουλ: Ο Σλοτ θέλει να φέρει τον Κουπμάινερς
Photo Credits: INTIME

Ο ερχομός του Αρνε Σλοτ ίσως φέρει τον Ολλανδό Κουπμάινερς στην Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ φαίνεται πως κάνει μπάσιμο την τελευταία στιγμή για να αποκτήσει τον Τέουν Κουπμάινερς από την Αταλάντα.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» η αγγλική ομάδα είναι σίγουρη για την απόκτηση του, καθώς προτιμά να παίξει υπό τον Σλοτ στο «Ανφιλντ».

Ο 25χρονος Ολλανδός διεθνής μέσος ήταν κοντά σε συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Τορίνο, η οποία ήταν στο τελικό στάδιο των επαφών με την ομάδα του Μπέργκαμο, προσφέροντας 50 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Κουπμάινερς δεν θα κάνει αυτό το δρομολόγιο καθώς η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να δώσει 57 εκατ. ευρώ κατόπιν εισήγησης του νέου προπονητή.

«Ο Κουπμάινερς θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ. Εχει μιλήσει μαζί του και συμφώνησαν σε όλα», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ για τον Ολλανδό διεθνή μέσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Αταλάντα έως το καλοκαίρι του 2027 και φέτος έχει στο ενεργητικό 14 γκολ και πέντε ασίστ σε 43 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X