Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει στο «Βικελίδης» το Πανσερραϊκός-Άρης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει στο «Βικελίδης» το Πανσερραϊκός-Άρης
Photo Credits: INTIME

Αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει... τράμπα και να διεξαχθεί στο «Βικελίδης» το Πανσερραϊκός-Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη βρίσκεται στον αέρα μετά το κλείσιμο του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών λόγω προβλημάτων στατικότητας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί λύση.

Οι νεότερες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως είναι ορατό το ενδεχόμενο να γίνει… τράμπα και να διεξαχθεί ο αγώνας στο «Κλ. Βικελίδης», με το ματς του Β’ γύρου να πηγαίνει στην έδρα που θα χρησιμοποιεί τότε ο Πανσερραϊκός.

Υπενθυμίζεται πως η επιλογή των Ζωσιμάδων δεν κατέστη εφικτή λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα του γηπέδου, ενώ στο τραπέζι είχε πέσει και το Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο.

Για την ώρα όμως, η σαββατιάτικη αναμέτρηση οδεύει προς τη Θεσσαλονίκη.

Για το θέμα μίλησε νωρίτερα ο πρόεδρος των Σερραίων, Τάσος Καζίας, που ανέφερε μεταξύ άλλων πως «τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του Πανσερραϊκού τα γνωρίζαμε, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, όπως καταλαβαίνουμε, ότι συνεχίζονται και μετά τις εκλογές. Όποιος έπαιξε μαζί μας, θα μας βρει απέναντι, διότι το δικό μας κόμμα, είναι μόνο ο Πανσερραϊκός».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X