Πρόβλημα με το δημοτικό γήπεδο των Σερρών και στον... αέρα το Πανσερραϊκός-Άρης!

Πρόβλημα με το δημοτικό γήπεδο των Σερρών και στον... αέρα το Πανσερραϊκός-Άρης!
Photo Credits: INTIME

Μετά από δύο αγώνες φέτος στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών για τη Super League, διαπιστώθηκε πως υπάρχει πρόβλημα με το στέγαστρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Μετά από δύο αγώνες φέτος στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών για τη Super League, διαπιστώθηκε πως υπάρχει πρόβλημα με το στέγαστρο στην εξέδρα των επισήμων, αλλά και πρόβλημα με τη στατικότητα στη θύρα 6!

Στο γήπεδο του Πανσερραϊκού είχαν γίνει εργασίες το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα η ομάδα να δώσει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην Τούμπα, αλλά φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι έχει αδειοδοτηθεί κανονικά και διεξήχθησαν σε αυτό τα ματς με Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

Το παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο βεβαίως είναι πιο απαιτητικό, μιας και θα φιλοξενηθούν οπαδοί των «κίτρινων» και ήδη έχουν διατεθεί πολλά εισιτήρια.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Σερρών και αναμένεται να συζητηθεί εάν το γήπεδο μπορεί να φιλοξενηθεί το παιχνίδι με τον Άρη. Υπάρχει το σενάριο να κλείσει ένα μέρος του γηπέδου, δημιουργώντας θέμα με τα εισιτήρια που έχουν ήδη πωληθεί.

Στην περίπτωση που το γήπεδο των Σερρών κριθεί ακατάλληλο, τότε το παιχνίδι οδεύει προς αναβολή, καθώς δεν γίνεται να βρεθεί άλλο γήπεδο σε δυο μέρες να το φιλοξενήσει.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X