ΑΕΚ: Ο Ρότα σε μπλοκάκια σκάουτερ χάρη στον Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ο Ρότα σε μπλοκάκια σκάουτερ χάρη στον Αλμέιδα

Η εντυπωσιακή πρόοδος του Λάζαρου Ρότα τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Εθνική τον οδηγεί ολοένα και περισσότερο στο στόχαστρο των σκάουτερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εντυπωσιακή πρόοδος, η συνεχή προπόνηση και η βοήθεια του Ματίας Αλμέιδα, έχουν φέρει τον Λάζαρο Ρότα σε μια εξαιρετική φόρμα. Η επίμονη δουλειά του και το πάθος του τον έχουν οδηγήσει πολύ κοντά στο στόχαστρο των σκάουτερς.

Ήταν Σεπτέμβρης του 2021, όταν ο Λάζαρος Ρότα αποτέλεσε μια μεταγραφή έκπληξη της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ και μπήκε στα Σπάτα ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Μοιάζει να έχει περάσει ένας… αιώνας από τότε, αλλά είναι μόλις δυο χρόνια. Όμως στο κομμάτι ποδοσφαιρικής προόδου του Ρότα, έχει περάσει ένας αιώνας μπορεί και περισσότερο.

Κυρίως στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα από το καλοκαίρι του 2022 και μετά, ο 26χρονος δεξιός μπακ έχει αλλάξει ποδοσφαιρικό status. Φυσικά και ο ίδιος ο Ρότα έχει δουλέψει πολύ και σκληρά. Την ευκαιρία που του έδωσε ο Αλμέιδα, να έχει τον πρώτο λόγο για την θέση του δεξιού μπακ σε μια ομάδα που κάλπαζε για το νταμπλ και που είχε ως εναλλακτική τον παγκόσμιο πρωταθλητή Σιντιμπέ, ο διεθνής ακραίος αμυντικός την άρπαξε από τα μαλλιά.

Ο Ρότα την περασμένη Κυριακή έβαλε γκολ στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό. Χθες ήταν από τους καλύτερους παίκτες της εθνικής στο ματς με την Ιρλανδία. Και το όνομα του μπαίνει σ’ όλο και περισσότερα μπλοκάκια σκάουτερς ξένων ομάδων. Ήδη από την περυσινή σεζόν ο Ρότα είχε τραβήξει πάνω του βλέμματα. Τώρα πολύ περισσότερα. Ακόμα και χθες στο Δουβλίνο, «μάτια» από την εξέδρα ήταν στραμμένα πάνω του.

Για την ΑΕΚ ήταν πολύ καθαρό ήδη από πέρυσι, πως η εξέλιξη που είχε ο Ρότα με την δουλειά που έκανε με τον Αλμέιδα, θα τραβούσε όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον. Εξ ου και ήδη του έκανε πρόωρα, 1,5 χρόνο πριν την λήξη του προηγούμενου, νέο πολύ καλύτερο συμβόλαιο μέχρι και το 2026. Αφενός για επιβράβευση για την τεράστια εξέλιξη του, αφετέρου για να τον «δέσει».

SUPER LEAGUE

Το κριτήριο για την επιστροφή του Γκαρσία στην αγωνιστική εξίσωση της ΑΕΚ
Μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει τίποτα το επίσημο στα γραφεία της ΑΕΚ για τον Ρότα. Μόνο η φημολογία για ενδιαφέρον και στενή… παρακολούθηση. Παρόλα αυτά είναι δεδομένο πως αν ο διεθνής ακραίος μπακ συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό την αγωνιστική του πρόοδο σε ΑΕΚ και εθνική, είναι θέμα χρόνου να κτυπήσουν την πόρτα οι «μνηστήρες».

Πηγή: Sportal.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X