«Η Γκρέμιο θα επανέλθει σίγουρα τον Ιούλιο για τον Ελίασον» - Τι αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι για ποσά και παίκτη

«Η Γκρέμιο θα επανέλθει σίγουρα τον Ιούλιο για τον Ελίασον» - Τι αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι για ποσά και παίκτη

Σίγουρη θεωρούν οι Βραζιλιάνοι την κίνηση από πλευράς Γκρέμιο για την απόκτηση του Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειλημμένη είναι η απόφαση από πλευράς Γκρέμιο να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον από την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, η Γκρέμιο αναμένεται να επανέλθει δυναμικά για την απόκτηση του Σουηδού άσου της Ένωσης, τον οποίο είχε προσεγγίσει και την χειμερινή περίοδο, ωστόσο τότε το ειδύλλιο δεν είχε επιτυχή κατάληξη.

Βάσει, λοιπόν, των όσων αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, η Γκρέμιο θα επανέλθει για τον παίκτη τον Ιούλιο, οπότε και ανοίγει εκ νέου η μεταγραφική περίοδος στην χώρα. Μάλιστα, γίνεται λόγος και σε οικονομικά μεγέθη αναφέροντας πως οι δύο ομάδες, η ΑΕΚ και η Γκρέμιο δηλαδή, μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Επίσης οι Βραζιλιάνοι επικαλούνται πηγή που δεν κατονομάζουν αναφέροντας πως ο Ελίασον επιθυμεί να παίξει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και ονειρεύεται την ευκαιρία να φορέσει τα χρώματα της Γκρέμιο. Έχει βραζιλιάνικη υπηκοότητα, αλλά δεν έχει παίξει ποτέ στη χώρα.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X