Κανένα δικαίωμα να ασχολείται με τον αρχιδιαιτητή ο πρόεδρος της Λίγκας

Κανένα δικαίωμα να ασχολείται με τον αρχιδιαιτητή ο πρόεδρος της Λίγκας

Ο Γκρανκάσας βάζει τα πράγματα στη θέση τους ενόψει της απόφασης για το νέο αρχιδιαιτητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει για το θέμα του νέου αρχιδιαιτητή και φυσικά δεν πρόκειται να εξαρτηθεί από όλα όσα λέει ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας για το θέμα, η τελική απόφαση. Ψηφίζουν όσοι συμμετέχουν στην αρμόδια επιτροπή, έτσι παίρνεται η απόφαση.

Δεν ξέρουμε πως θα προκύψουν οι επιλογές. Αν θέλει να στείλει προτάσεις η UEFA ή όχι για παράδειγμα. Αν και τι έχει βρει η ΕΠΟ από μόνη της. Θα τα δούμε όλα επιτόπου. Και όσοι έχουν δικαίωμα βάσει των κανονιστικών προβλέψεων να λάβουν μέρος στην διαδικασία και να ψηφίσουν, αυτοί θα καθορίσουν τι θα γίνει.

Η μοναδική αλήθεια

Αυτά που έλεγε και στην τελευταία συνεδρίαση της Λίγκας ο Μαρινάκης ωραία και καλά και βαρύγδουπα είναι, μόνο που ειναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση. Κανένα λόγο δεν έχει η Λίγκα, δεν μπορεί να έχει.

Και καμιά ΠΑΕ δεν έχει δώσει στο προεδρείο εξουσιοδότηση να μην ορίσει αγωνιστικές, δηλαδή να μην στείλει πρόγραμμα στην ΚΕΔ για να ορίσει διαιτητές. Μπορεί να δείχνουν πόσο μικροί και λίγοι είναι κάποιοι με το να μην παίρνουν θέση κάθε φορά μπροστά στα παραληρηματικά που ακούν, αλλά θα δούμε τι θα κάνουν αν κι εφόσον τεθεί τέτοιο θέμα μετά την οριστική απόφαση για τον αντικαταστάτη του Μπένετ.

Το αστείο και το σοβαρό

Και πες τε ότι κάνουν κάτι τέτοιο… Που είναι το πρόβλημα; Πρώτος είναι ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή, ας διακοπεί το πρωτάθλημα και σε τελική ανάλυση ας μην τελειώσει κι όλας. Τι έγινε; Ας μην βγει πρωταθλητής φέτος αφού τόσο δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο πρόεδρος της Λίγκας. Ή ας καθυστερήσει κάμποσο να επανέλθει πανέτοιμος και ο Λιβάι χωρίς άγχος…

Αυτά όσον αφορά το αστείο της υπόθεσης. Όσον αφορά το σοβαρό είναι δεδομένο πως θα υπάρξει πρόταση ή προτάσεις με τις οποίες θα έχει άμεση σχέση και η UEFA. Όση κι όσο θέλει η UEFA, αυτή ξέρει. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον υπό επιτήρηση, όλα όσα επικαλείται από την ολιστική μελέτη ο Μαρινάκης αφορούσαν χρονικό διάστημα που έχει παρέλθει και γενικά όλα όσα προσπαθούν να βάλουν μπροστά είναι αβάσιμα. Όπως συνήθως.

Ο Γκρανκάσας

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X