ΑΕΚ: Προχωράει για ξένο προπονητή!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Πανελλήνιος για το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση έχει αποφασίσει ο διάδοχο του Αλέξη Αλβανού να προέρχεται από το εξωτερικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Αλέξη Αλβανό η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Στον αυριανό αγώνα με την Πυλαία στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Στέλιος Σεϊρεκίδης ωστόσο η παρουσία του είναι προσωρινή.

Αυτό καθώς η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη επαφές για τον διάδοχο του Αλέξη Αλβανού ο οποίος θα προέρχεται από το εξωτερικό. Ο Σταμάτης Παπασταμάτης ετοιμάζεται να φέρει στην τεχνική ηγεσία έναν πολύ δυνατό ξένο προπονητή, έμπειρο που θα οδηγήσει την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα δεν πρόκειται να καθυστερήσει πολύ η συμφωνία και μέσα στην εβδομάδα θα έχει ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή. Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ θα αλλάξει όλο σχεδόν το προπονητικό τιμ της καθώς μετά τον Αλβανό αποχώρησαν και οι δύο συνεργάτες του Κωστής Μπούνας και Μάκης Παπακώστας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X