ΑΕΚ: Με προσκλήσεις ο τελικός του Σούπερ Καπ με Ολυμπιακό!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Πανελλήνιος για το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα λάβουν προσκλήσεις για τον αγώνα της Δευτέρας ενώ οι υπόλοιπες θα διατεθούν στους ανθρώπους του αθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς καθώς την Κυριακή  αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 20:15 στο κλειστό του «Δαϊς» και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3. Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οργανωμένων φιλάθλων, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Η ομοσπονδία χάντμπολ θα δώσει έναν αριθμό προσκλήσεων σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για να διατεθούν σε μέλη της διοίκησης και συγγενείς ενώ οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα διατεθούν σε ανθρώπους του αθλήματος, αθλητές και ακαδημίες. Όπως είναι λογικό τα μέτρα ασφαλείας θα είναι εξαιρετικά αυστηρά για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Η ΑΕΚ συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι με στόχο βέβαια να ξεκινήσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο που θα της δώσει και μια μεγάλη βαθμολογική ώθηση για την δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να θυμίσουμε πως στις 23 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα ενώ λίγες ημέρες αργότερα η ΑΕΚ ρίχνεται και στην «μάχη» των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στο EHF European League απέναντι στην Πολωνική Γκόρνικ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΟΧΕ:

Ενόψει του 3ου τελικού του Σούπερ Καπ Ανδρών Λουξ ΑΕΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημερώνει για τα κάτωθι:

-Ο αγώνας είναι ειδικού χειρισμού.

-Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

-Η προσέγγιση στο γήπεδο, καθώς και η είσοδος σε αυτό θα γίνεται μόνο με ονομαστικές προσκλήσεις και με διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ, τη διοίκηση, το προσωπικό της Ομοσπονδίας και του Δαϊς.

-Οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες και θα διατεθούν στις φιναλίστ ομάδες,  για το ΔΣ, τους συγγενείς Α΄βαθμού των αθλητών και τις ακαδημίες τους.

-Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα διετεθούν σε ακαδημίες χάντμπολ και σε αθλητές- αθλήτριες των σωματείων της Αττικής.

-Όλες οι προσκλήσεις είναι ονομαστικές και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με ταυτοποίηση στοιχείων (Αστυνομική Ταυτότητα ή Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας μόνο για αθλητές-αθλήτριες).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X