Δυνατές κινήσεις για την ΑΕΚ - Απέκτησε τους Αργεντινούς Μπράιαν Άριελ Πάις και Λαουτάρο Αγκουστίν Πάις στο Futsal Ανδρών!

Δυνατές κινήσεις για την ΑΕΚ - Απέκτησε τους Αργεντινούς Μπράιαν Άριελ Πάις και Λαουτάρο Αγκουστίν Πάις στο Futsal Ανδρών!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχώρησε σε δύο δυνατές προσθήκες ενισχύοντας την ανδρική ομάδα Futsal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δύο πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ η οποία απέκτησε τους Αργεντίνους Μπράιαν Άριελ Πάις και Λαουτάρο Αγκουστίν Πάις.

Οι δύο Αργεντίνοι αναμένεται να αποτελέσουν ένα σημαντικό «γρανάζι» στην προσπάθεια του «κιτρινόμαυρου» τμήματος να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει τίτλους και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπράιαν Άριελ Πάις. Ο 23χρονος (17/03/2000) διεθνής Αργεντίνος πλάγιος επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Μπράιαν Άριελ Πάις αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα του αργεντίνικου ποδόσφαιρου σάλας, φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα της Ρασίνγκ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή για την πορτογαλική Αζεμέι.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής, στην οποία κλήθηκε σε πολύ μικρή ηλικία.

Μπράιαν, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η ανακοίνωση για τον Λαουτάρο Αγκούστο Πάις αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λαουτάρο Αγκουστίν Πάις. Ο 23χρονος (08/01/2000) διεθνής Αργεντινός άσσος υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Λαουτάρο Αγκουστίν Πάις αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους αθλητές σάλας της Αργεντινής. Έχει φορέσει τη φανέλα της ιστορικής Ρασίνγκ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο πήρε μεταγραφή για την πορτογαλική Αζεμέι.

Είναι διεθνής με την Εθνική Αργεντινής από το 2020.

Λαουτάρο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Δυνατές κινήσεις για την ΑΕΚ - Απέκτησε τους Αργεντινούς Μπράιαν Άριελ Πάις και Λαουτάρο Αγκουστίν Πάις στο Futsal Ανδρών!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X