Ο Μέσι είναι ο πρώτος υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα απ' το MLS μετά τον ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο Μέσι είναι ο πρώτος υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα απ' το MLS μετά τον ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ
Photo Credits: INTIME

Ο Αργεντινός σταρ της Ίντερ Μαϊάμι -επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας- βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για το βραβείο του 2023

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος ενεργός παίκτης του MLS που προτάθηκε για τη Χρυσή Μπάλα μετά τον ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Αργεντινός σταρ της Ίντερ Μαϊάμι -επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας- βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για το βραβείο του 2023 [ο πρώτος παίκτης της λίγκας μετά το νυν ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι Ντέιβιντ Μπέκαμ] και θα γίνει ο πρώτος ενεργός παίκτης του MLS που θα κερδίσει το βραβείο, εάν βρεθεί στην κορυφή της λίστας στις 30 Οκτωβρίου.

Ο Μπέκαμ είναι ο τελευταίος παίκτης που προτάθηκε για το έπαθλο ενώ έπαιζε στο MLS αφού μπήκε στη λίστα το 2007, τρεις μήνες μετά την ένταξή του στους LA Galaxy από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Χρυσή Μπάλα του 2023 κρίνεται βάσει παραστάσεων από την 1η Αυγούστου 2022 έως τις 31 Ιουλίου 2023. Ο Μέσι έπαιξε δύο παιχνίδια για την Ίντερ Μαϊάμι εκείνη την περίοδο μετά τη μετακίνησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, που σημαίνει ότι το βραβείο θα βασίζεται στις εμφανίσεις του για την Παρί Σεν -Ζερμέν και Αργεντινή.

Όταν ο Μπέκαμ προτάθηκε το 2007, η Χρυσή Μπάλα κρίθηκε για το ημερολογιακό έτος. Ο Μέσι ήταν αρχηγός της Αργεντινής στην επιτυχία του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 τον Δεκέμβριο, σημειώνοντας επτά γκολ σε επτά εμφανίσεις καθώς αναδείχθηκε παίκτης του τουρνουά.

Ο 36χρονος είναι ένας από τους τέσσερις νικητές της Χρυσής Μπάλας που έχουν παίξει στο MLS, μαζί με τον πρώην μέσο των New York MetroStars, Λόταρ Ματέους, τον πρώην επιθετικό των Chicago Fire, Χρίστο Στόιτσκοφ και τον πρώην μέσο της Orlando City, Κακά.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X