Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις η ΑΕΚ - Επικράτησε (32-27) σε φιλικό παιχνίδι του Δούκα!

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις η ΑΕΚ - Επικράτησε (32-27) σε φιλικό παιχνίδι του Δούκα!
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη καλή εμφάνιση της ΑΕΚ που προετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καλό δρόμο δείχνει ότι βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία έδωσε σήμερα ένα ακόμη δυνατό φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον Δούκα.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκαν την Παρασκευή για την κλήρωση του πρωταθλήματος και την βράβευση των κορυφαίων της περσινής σεζόν και σήμερα έδωσαν ένα χρήσιμο φιλικό παιχνίδι στο «Γ. Κασιμάτης». Για την ιστορία η ΑΕΚ επικράτησε με 32-27 πραγματοποιώντας σε ένα ακόμη παιχνίδι πολύ καλή εμφάνιση. Ο Αλέξης Αλβανός και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την δουλειά βλέποντας την ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι να παρουσιάζεται καλύτερη και να βγάζει περισσότερους αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο. Το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου η ομάδα διοργανώνει το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» στο «Γ. Κασιμάτης» και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X