ΑΕΚ: «Λύγισε» στο τέλος (26-23) από την Αλκαλόιντ η ομάδα χάντμπολ

Εικόνες από το Αλκαλόιντ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 26-23 από την Αλκαλόιντ στο δεύτερο ματς στο τουρνουά της Στρούγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ στη Στρούγκα η ΑΕΚ, καθώς έχασε από την Άλκαλοιντ με σκορ 26-23.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές, η «Ένωση» έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το «2Χ2», μιας και προηγούνταν μέχρι και 6′ πριν το φινάλε, ωστόσο ορισμένα λάθη στα τελευταία λεπτά της στέρησαν το θετικό αποτέλεσμα. Ο Αλέξης Αλβανός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του, δοκίμασε διάφορα σχήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα.

Αγωνιστικά, οι τυπικά γηπεδούχοι, προηγήθηκαν με 5-2 και 8-5 στα πρώτα λεπτά. Η ΑΕΚ ανέβασε σταδιακά στροφές και με «όπλο» της την κόντρα, όχι μόνο έφερε το ματς στα ίσια (12-12), αλλά προηγήθηκε με 15-13 στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, ο τεχνικός του «Δικεφάλου» προχώρησε σε πολλές αλλαγές, με τη φιλοσοφία όμως της ομάδας να παραμένει ίδια. Η ΑΕΚ διατήρησε την πρωτοπορία στο σκορ μέχρι και το 22-23. Όμως, οι λάθος επιλογές στην επίθεση, καθώς και τα πέναλτι σε κρίσιμα σημεία που κέρδισε η Άλκαλοιντ διαμόρφωσαν το τελικό 26-23.

Άλκαλοιντ – ΑΕΚ 26-23

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X