ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς εν όψει του τουρνουά της Στρούγκα

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς εν όψει του τουρνουά της Στρούγκα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την Βόρεια Μακεδονία όπου θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία διανύει την 3η εβδομάδα δουλειάς στο γήπεδο.

Ο Αλέξης Αλβανός και οι συνεργάτες του δουλεύουν εντατικά δίνοντας το βάρος τόσο στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης όσο και στο κομμάτι της τακτικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις, πρωί στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο «κλειστό» με ασκήσεις με μπάλα και τακτική. Η ομάδα παρά το γεγονός πως διατήρησε σε μεγάλο βαθμό τον κορμό της από πέρυσι, υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ που σημαίνει πως θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να μπορέσουν και οι νέοι να αφομοιώσουν την νοοτροπία και την δουλειά του προπονητή. Το σημαντικό ωστόσο είναι πως όλοι οι παίκτες ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο σε όσα ζητάει ο προπονητής τους δείχνοντας απόλυτο επαγγελματισμό.

Η αποστολή θα ολοκληρώσει την Τρίτη την δουλειά της στην Αθήνα και την Τετάρτη θα αναχωρήσει για την Βόρεια Μακεδονία όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Στρούγκα. Αυτό θα είναι η 4η σερί χρονιά για την ΑΕΚ που συμμετέχει στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Πρόκειται για μια πολύ καλή ευκαιρία για την «Ένωση» προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε πολύ ισχυρές ομάδες.  Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά της Στρούγκα: 1η μέρα 16/8: 18:30: Στρούγκα- Βαρντάρ, 20:40: Αλκαλόιντ- Ντιναμό Πάντσεβο. 2η ημέρα 17//8: 18:30 ΑΕΚ – Ντιναμό, 20:30: Εσκιλστούνα- Στρούγκα. 3η ημέρα 18/8: 18:30: Βαρντάρ- Εσκιλστούνα, 20:30: Αλκαλόιντ – ΑΕΚ, 4η ημέρα 19/8: 10:0: Αγώνες για την 5η θέση, 18:30: Αγώνας για την 3η θέση. 20:30: Τελικός.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X