Η Λανς έκανε νέα κρούση για Λιβάι Γκαρσία και προσφέρει 27 εκατ.ευρώ στην ΑΕΚ!

Η Λανς έκανε νέα κρούση για Λιβάι Γκαρσία και προσφέρει 27 εκατ.ευρώ στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η Λανς επιμένει και επέστρεψε με βελτιωμένη πρόταση θέλοντας να πείσει την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ παραμένει έως το 2028 ο Λιβάι Γκαρσία παρά την πίεση μέχρι τελευταίας στιγμής από την Λανς για να τον κάνει δικό της!

Η Ένωση μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν την υπογραφή του Λιβάι Γκαρσία στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του, ήταν ανένδοτη αναφορικά με το ενδεχόμενο της παραχώρησής του. Η Λανς, που είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον παίκτη «χτύπησε» εκ νέου την πόρτα της ομάδας ενημερώνοντας ότι έχει τη διάθεση να προσφέρει μαζί με τα μπόνους 27 εκατ. ευρώ για τον Γκαρσία, με την ΑΕΚ να μην συγκινείται και να μένει πιστή στο πλάνο της, κρατώντας έναν από τους πιο σημαντικούς της παίκτες στο ρόστερ της ενόψει των κρίσιμων προκριματικών του Champions League!

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ έχει το 60% των δικαιωμάτων του Λιβάι Γκαρσία (το 40% έχει η Μπεϊτάρ και οι μάνατζερ του), ενώ το ποσοστό μοιράζεται αφού αφαιρεθούν τα 2,6 εκατ.ευρώ που είχε δαπανήσει η Ένωση για να τον αγοράσει από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η γαλλική ομάδα είχε εκφράσει πολύ έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη της Ένωσης κι σε αντίθεση με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στην Γαλλία που την ήθελαν να κοιτάει άλλες περιπτώσεις, εκείνη επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία ήταν σε πολύ ψηλά επίπεδα αλλά όχι ικανή για να «δελεάσει» τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ να αποχωριστούν ένα από τα βασικά τους γρανάζια σε μία τόσο κρίσιμη καμπή και μόλις λίγες μέρες πριν τις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (8 και 15/8)

Έτσι ο παίκτης παραμένει στο κιτρινόμαυρο δυναμικό και φιλοδοξεί να βοηθήσει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να μπει στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League. Για να κάνει πράξη ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσα δεσμεύτηκε, ότι ο Γκαρσία θα μείνει στην ΑΕΚ και φέτος!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X