ΑΕΚ: «Χρυσάφι» Μελισσανίδη σε Λιβάι Γκαρσία με 6 εκατ.ευρώ μέχρι το 2028 και χωρίς ρήτρα στο συμβόλαιο!

ΑΕΚ: «Χρυσάφι» Μελισσανίδη σε Λιβάι Γκαρσία με 6 εκατ.ευρώ μέχρι το 2028 και χωρίς ρήτρα στο συμβόλαιο!
Photo Credits: INTIME

Οι οικονομικές απολαβές που αποφέρει το νέο συμβόλαιο που έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία θα συνεχίσει να είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έως το 2028, βάζοντας χθες την υπογραφή του σε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους»!

Το θωρηκτό από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, που κατά πολλούς ήταν ο κορυφαίος της Ένωσης την περσινή χρονιά σημειώνοντας 18 γκολ στις εγχώριες διοργανώσεις έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες από το εξωτερικό και ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Αλμέιδα έως το 2028.

Ο Λιβάι Γκαρσία θέλει να ζήσει την εμπειρία του Champions League, θέλει να συνεχίσει να παίρνει τίτλους με την ΑΕΚ και πλέον έχει και το συμβόλαιο που του αρμόζει!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την αρχή είχε δηλώσει ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να πουληθεί φέτος, αλλά σε συνομιλία του πριν λίγο καιρό και με τον ίδιο τον Γκαρσία τον είχε ενημερώσει ότι θα του ανανεώσει το συμβόλαιο με φυσικά αυξημένες απολαβές, οι οποίες θα είναι αντάξιες της ποιότητας του Λιβάι.

Το συμβόλαιο του Λιβάι Γκαρσία

Τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Ένωσης έγιναν πράξη, με τον Γκαρσία να βάζει χαμογελαστός την υπογραφή του στο νέο 5ετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ καθώς ο παίκτης θα αμείβεται με 1.2 εκατ. ευρώ ετησίως. Και σε αυτά δεν υπολογίζονται τα μπόνους, είναι το καθαρό ποσό. Κάτι που τον καθιστά από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ΑΕΚ στο ρόστερ.

Επίσης κάτι πολύ σημαντικό: Στο νέο συμβόλαιο του Λιβάι Γκαρσία με την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπάρχει ρήτρα. Οπότε όποιος θέλει να τον αγοράσει μέχρι το 2028, πρέπει να τα βρει με την Ένωση και να την ικανοποιήσει οικονομικά…

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X