ΑΕΚ: Πιάνουν δουλειά οι Πρωταθλητές Ελλάδος - Σήμερα στο «Γ. Κασιμάτης» η «πρώτη» της νέας σεζόν!

Παροξυσμός για την κούπα στα χέρια της πρωταθλήτριας ΑΕΚάρας (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα την πρώτη της προπόνηση στο «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν ξεκινάει σήμερα για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία θα πραγματοποιήσει το απόγευμα στις 17:00 την πρώτη της προπόνηση.

Ο Αλέξης Αλβανός και οι συνεργάτες του περιμένουν νέους και παλιούς παίκτες στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» δίνοντας έτσι το έναυσμα για τη νέα δύσκολη και απαιτητική χρονιά που έχουν μπροστά τους. Η προπόνηση είναι κλειστή για τον κόσμο ωστόσο εκεί θα βρίσκεται η διοίκηση και ο ηγέτης του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης για να μιλήσει στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ και φυσικά για να τους ευχηθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο μεταξύ στις εγκαταστάσεις της Ευρωκλινικής βρέθηκε χθες το πρώτο γκρουπ παικτών της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ ώστε να περάσει από αιματολογικές εξετάσεις. Η Ευρωκλινική βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ΑΕΚ και της ομάδας χάντμπολ και θα πορευτούν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Να θυμίσουμε πως νωρίτερα οι παίκτες πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις για να είναι πανέτοιμοι για την σημερινή πρώτη.

Μέχρι τώρα έχουν φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» οι Β. Παπαδόπουλος (αριστερός εξτρέμ), Κρητικός (αριστερός ίντερ), Κομαρζέφσκι (Δεξί εξτρέμ), Μαρτίνοβιτς (δεξί ίντερ), Μάλλιος (πλέι μέικερ). Επιπλέον ανανέωσαν: Αραμπατζής, Κεδέρης, Μαντάλινιτς, Άρσιτς, Ηλιόπουλος. Στην ΑΕΚ παραμένουν και οι Μάτσκεβιτς, Νικολαϊδης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Ρογκούλσκι και Λέμος οι οποίοι είχαν συμβόλαιο από την περσινή σεζόν.

Να θυμίσουμε πως το πρωτάθλημα της Handball Premier θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου. Η ετήσια εκδήλωση για την κλήρωση των πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών περιόδου 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2023. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι κορυφαίοι και οι κορυφαίες της σεζόν 2022-2023, καθώς και χορηγοί- υποστηρικτές της Ομοσπονδίας.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X