Μελισσανίδης σε Λιβάι Γκαρσία: «Είσαι παικταράς, δεν φεύγεις φέτος από την ΑΕΚ»

Μελισσανίδης σε Λιβάι Γκαρσία: «Είσαι παικταράς, δεν φεύγεις φέτος από την ΑΕΚ»

Ξεκάθαρος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο τετ α τετ που είχε με τον Λιβάι Γκαρσία, υπήρξε προφορική συμφωνία για νέο συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία διάθεση παραχώρησης του Λιβάι Γκαρσία δεν έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης όπως σας αποκάλυψε χθες το enwsi.gr!

Χθες διαβάσατε αποκλειστικά και πρώτα στο enwsi.gr για το γεγονός ότι η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση ύψους 21,5 εκατ. ευρώ από την Λανς για τον άσο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, θεωρώντας ότι μπορεί να φέρει ακόμα περισσότερα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Παράλληλα μέσω του enwsi διαβάσατε ότι ο Λιβάι Γκαρσία από την πλευρά του έκανε γνωστό ότι θέλει να συναντήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τις τελευταίες εξελίξεις, κάτι που φυσικά έγινε, προκειμένου ο παίκτης να μάθει τις σκέψεις και τις επιθυμίες του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η σημερινή «Live Sport» επιβεβαιώνει απόλυτα τα χθεσινά ρεπορτάζ του enwsi.gr, αφού ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης είπε στον 25χρονο άσο πως: «Είσαι παιχταράς. Καταλαβαίνω ότι έρχονται προτάσεις. Εγώ δεν θέλω να σε πουλήσω. Θέλω να σε χαρώ. Να σε χαρεί η ΑΕΚ. Θέλω να σε ξεζουμίσω! Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και σε εκτιμώ», ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Δεν θέλω να χαλάσω την ομάδα και τη χημεία που έχετε. Μην τρελαίνεται το μυαλό σου. Δεν είμαστε εδώ για να σου κλείσουμε τον δρόμο. Φέτος το… ξεχνάς, αλλά το επόμενο καλοκαίρι το συζητάμε…».

Οι δυο άντρες μίλησαν επίσης και για το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του συμβολαίου του παίκτη, με τον Γκαρσία να δεσμεύεται ως το 2025 και να αμείβεται με 450.000 ευρώ τον χρόνο και φαίνεται να υπάρχει καταρχήν συμφωνία ΑΕΚ και παίκτη για υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του, κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X