Η Φούλαμ έκανε πρόταση στον Άγιαξ για τον Μπάσεϊ

Η Φούλαμ έκανε πρόταση στον Άγιαξ για τον Μπάσεϊ
Photo Credits: INTIME

Πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων κατέθεσε στον Άγιαξ η Φούλαμ, ώστε να κάνει δικό της τον 23χρονο Νιγηριανό αμυντικό Κάλβιν Μπάσεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ενίσχυση σε πολλές θέσεις αναζητά η Φούλαμ, μεταξύ αυτών και η άμυνα.

Οι «Cottagers», κάπως έτσι, έκαναν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Κάλβιν Μπάσεϊ ουσιαστικό, καταθέτοντας την πρώτη τους πρόταση για τον ποδοσφαιριστή του Άγιαξ στους ιθύνοντες του Ολλανδικού συλλόγου, με μία προσφορά που ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Η απάντηση, από πλευράς «Αίαντα» αναμένεται πολύ σύντομα, την ίδια ώρα που και η Μπράιτον έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον, γεννημένο στη Αόστα της Ιταλίας, Νιγηριανό σέντερ μπακ.

Το συμβόλαιο του 23χρονου στόπερ με τους Ολλανδούς έχει διάρκεια τεσσάρων ετών. Στο Άμστερνταμ βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι, ερχόμενος από τη Ρέιντζερς, σε μία μεταγραφή που κόστισε 23 εκατομμύρια ευρώ. Στην πρώτη του χρονιά, ως παίκτης του Άγιαξ, ο Μπάσεϊ κατέγραψε 39 συμμετοχές και 2.795 λεπτά συμμετοχής, σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 1 γκολ και 5 ασίστ. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Λέστερ, ενώ έχει ήδη καταγράψει 10 συμμετοχές και 715 λεπτά συμμετοχής με την εθνική Νιγηρίας.

Πέραν του Νιγηριανού στόπερ, η Φούλαμ έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον Τίμοθι Καστάνιε, όσον αφορά την ενίσχυση του δεξιού άκρου της ανασταλτικής της γραμμής, με τον Βέλγο να έχει μιλήσει, επιπλέον, με Γιουβέντους και Άρσεναλ. Την ίδια στιγμή που, στο επιθετικό κομμάτι, υπήρξε πρόταση στην Τσέλσι, για την απόκτηση του Κάλουμ Χάντσον Οντόι, η οποία απορρίφθηκε από τους «μπλε».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X