Αλμέιδα για μεταγραφές: «Η ΑΕΚ θα ενισχυθεί, θέλω έτοιμους και ανταγωνιστικούς παίκτες – Πώληση Λιβάι; Μελισσανίδης….»

Αλμέιδα για μεταγραφές: «Η ΑΕΚ θα ενισχυθεί, θέλω έτοιμους και ανταγωνιστικούς παίκτες – Πώληση Λιβάι; Μελισσανίδης….»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα για μεταγραφές, μεταγραφικό σχεδιασμό και... Λιβάι Γκαρσία

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε σημαντικές και στοχευμένες κινήσεις στην μεταγραφική αγορά μέχρι σήμερα. Αγόραρε τον Πινέδα με 6.5 εκατ.ευρώ, διατήρησε τον Άμραμπατ, τελειώνει την μεταγραφή Πιζάρο, επένδυσε σε Πήλιο-Χρυσόπουλο-Ρόκσον-Λαμαράνα και… περιμένει τους επόμενους. Σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό και… βλέπουμε τους επόμενους.

Ο Ματίας Αλμέιδα στην απολογιστική συνέντευξη του σε εμάς, στους ρεπόρτερ-απεσταλμένους της ΑΕΚ στην Ολλανδία, μίλησε για τις μεταγραφές, ανέλυσε το σκεπτικό και καθόρισε τους βασικούς άξονες των επιλογών. Για το τέλος… μίλησε και για τον Λιβάι Γκαρσία και την πιθανότητα πώλησης του. Με την απάντηση να είναι… ξεκάθαρη!

-Στα μεταγραφικά εκτός από τον Πισάρο, εμείς αναφέρουμε και για στόπερ, συνιστά και για εσάς μια προτεραιότητα ο κεντρικός αμυντικός;

Είναι ένα από τα σημεία που θα χρειαζόμασταν βελτίωση ο κεντρικός αμυντικός για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ήμασταν σε συζητήσεις με πολλούς παίκτες, η διοίκηση έκανε καλές προτάσεις αλλά επέλεξαν κάποια άλλα μέρη να πάνε. Εγώ πάντα συμφωνώ με την ιδέα, να μην φέρουμε κάποιον μόνο για να λέμε ότι φέραμε. Γιατί πάντα μου αρέσει να φτιάχνω έναν παίκτη, για παράδειγμα στο φιλικό με την Σαχτάρ είδαμε έναν νεαρό να συμμετέχει στην ομάδα και επίσης εγώ ξεκάθαρα μπορώ να έχω έναν παίκτη και να τον χρησιμοποιήσω σε δύο θέσεις.

Έχω συζητήσει με τη διοίκηση, έχουμε μόνιμη επικοινωνία, οπότε αν έρθει ένας ποδοσφαιριστής να είναι έτοιμος, ανταγωνιστικός, αν είναι παίκτης που θα χρειαστεί χρόνο ή μπορεί να μην είναι έτοιμος να προσαρμοστεί στο δικό μας σύστημα, προτιμώ να χρησιμοποιήσω τους υπάρχοντες παίκτες. Θεωρώ ότι το κλαμπ και εγώ πιστεύουμε ότι οι παίκτες που θα έρθουν και θα κληθούν να παίξουν, θα πρέπει να είναι δύσκολο να παίξουν στην ΑΕΚ. Να είναι δηλαδή ανταγωνιστικοί.

-Είδαμε πληρότητα, είδαμε εντυπωσιακή εικόνα, έρχονται και οι μεταγραφές… Αρκετοί αναρωτιούνται ποιος θα πρωτοπαίξει;

Απομένουν άλλες τρεις εβδομάδες, σε αυτό το διάστημα θα παρατηρώ τα πάντα και τον τρόπο που αναπνέουν οι παίκτες. Τα παρατηρώ όλα, τα σημειώνω όλα, αυτός είναι ο ανταγωνισμός που θέλω να έχω. Ο πρώτος που θα κάνει λάθος θα είμαι εγώ, γιατί εγώ παίρνω τις αποφάσεις και τους επιλέγω αυτούς που θα αγωνιστούν, αλλά όποιος καταφέρει να επιλεχθεί, τότε θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να κρατά τη θέση του, τους χρειάζομαι να είναι όλοι καλά όπως και πέρυσι, όπου όλοι συμμετείχαν στα παιχνίδια.

-Χωρίς να μας πείτε ονόματα – εκτός αν θέλετε – στην επαφή που έχετε με τη διοίκηση, έχετε ενημέρωση αν στην επόμενη εβδομάδα ή δέκα μέρες θα έρθει ένας ή και δύο παίκτες;

Δεν ξέρω να αναφερθώ σε μέρες, είμαστε σε αναζήτησή έτσι ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα με κάτι καλό. Αλλα επαναλαμβάνω είμαι ευτυχής για τους παίκτες που έχω.

-Πριν κάποιες εβδομάδες ο κ. Μελισσανίδης είπε για 4-5 μεταγραφές, είναι κοντά στον αριθμό που συμφωνείτε και εσείς;

Αν συμφωνεί και ο ίδιος ο κ. Μελισσανίδης… (γέλια).

-Έναν χρόνο μετά, από τότε που κάνατε τον Λιβάι σέντερ-φορ, αισθάνεστε δικαιωμένος με αυτή την πρόοδο του παίκτη; Και αν έχετε κάποιο άγχος, μήπως πωληθεί…

Η απόφαση που είχα πάρει, ήταν απόλυτα σωστή, καθώς πήραμε πρωτάθλημα και βγήκε πρώτος μας σκόρερ. Το άλλο όχι περί πώλησης. Μελισσανίδης… (γέλια).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X