Ξεχνάνε: Όταν ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και ο Κυριάκος έκαναν… ντου στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

Ξεχνάνε: Όταν ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και ο Κυριάκος έκαναν… ντου στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το περιστατικό με τον ΠΑΟΚ από το 2018

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια η Τούμπα έγινε τόπος επεισοδίων με τον πάγκο του ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί σε εντάσεις, ύβρεις, προκλήσεις, ακόμη και τραμπουκισμούς σε πολλές περιπτώσεις από «περίεργους» με διαπιστεύσεις του . Και όλα αυτά με αποδέκτη τον πάγκο της ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι. Προφανώς το μεγάλο πρόβλημα τους στον ΠΑΟΚ ήταν και είναι η ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα… βρήκε όλα φυσιολογικά λέγοντας ότι «συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο». Μάλλον γίνεται και σε άλλες χώρες, μπράβοι να γυρνάνε πίσω από τους πάγκους των ομάδων πουλώντας τσαμπουκάδες. Ενώ, ο Κυριάκος Κυριάκος είπε ότι η ΑΕΚ δεν είχε ποτέ πρόβλημα στην Τούμπα, ενώ ανέφερε και ότι από τα πλάνα φαίνεται ποιος «ξεκίνησε την κατάσταση.

Ξεχνάνε τους δικούς τους τραμπουκισμούς πίσω στο 2018 στην Τρίπολη. Τότε ο ΠΑΟΚ έχασε 3-2 με γκολ στις καθυστερήσεις και ο Ρουμάνος δεν τα… δέχεται αυτά. Για αυτό τόσο ο ίδιος όσο και ο Λουτσέσκου μπούκαραν στο γήπεδο και χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Το παιχνίδι αυτό ήταν μια εβδομάδα πριν το ιστορικό ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα και μια εβδομάδα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που αναβλήθηκε για το ρολό στον Γκαρθία.Ξεχνάνε: Όταν ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και ο Κυριάκος έκαναν… ντου στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ) Ξεχνάνε: Όταν ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και ο Κυριάκος έκαναν… ντου στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ) Ξεχνάνε: Όταν ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και ο Κυριάκος έκαναν… ντου στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ) Ξεχνάνε: Όταν ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και ο Κυριάκος έκαναν… ντου στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ) Ξεχνάνε: Όταν ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και ο Κυριάκος έκαναν… ντου στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X