Αλμέιδα για αντιπάλους: «Και στα πλέι οφ και στο Κύπελλο γνώριζαν πως παίζουμε, αλλά…»

Αλμέιδα για αντιπάλους: «Και στα πλέι οφ και στο Κύπελλο γνώριζαν πως παίζουμε, αλλά…»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν... αγχώνεται για το πως οι αντίπαλοι βλέπουν την ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Το περσινό φινάλε της ΑΕΚ εντυπωσιακό. Η ΑΕΚ του Αλμέιδα στα πλέι οφ ήταν πιο ισχυρή πνευματικά και αγωνιστικά και πήρε τις μεγάλες νίκες που ήθελε απέναντι στους αντίπαλους της, όπως και στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να γνωρίζει ότι ίσως οι αντίπαλοι φέτος να προσαρμόζονται απέναντι στην ΑΕΚ διότι την γνωρίζουν, ή ακόμη και να αντιγράψουν το πως παίζει, αλλά δεν δείχνει κανένα άγχος και πιστεύει πολύ στη δουλειά του.

-Την ΑΕΚ την γνωρίσανε οι αντίπαλοι, σας αγχώνει το ότι ίσως επιχειρήσουν να σας αντιγράψουν, τι ρόλο παίζει στο σχέδιο σας αυτό;

Εγώ προσωπικά θέλω να συνεχίσουμε τη δουλειά που ζητάμε να κάνουμε και να να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν οι αντίπαλοι, τους οποίους πάντα μελετώ και σέβομαι, πάνε να μας αντιγράψουν είναι καλό. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα μπορούσα να αντιγράψω κανέναν, όταν μιμείσαι είσαι κενός από συναισθήματα, προσωπικά δεν μπορώ να το δω έτσι.

-Η στόχευση της ερώτησης είχε να κάνει περισσότερο με το γεγονός πως οι αντίπαλοι ίσως προσαρμόζονται στην ΑΕΚ…

Αυτό μπορεί να ισχύει, είναι αλήθεια, αλλά δεν με ανησυχεί. Έχει να κάνει με τη δική μας δουλειά μέσα στο γήπεδο. Αν το καλοσκεφτούμε, στα παιχνίδια των πλέι-οφ και του Κυπέλλου, αντιμετωπίσαμε τους ίδιους αντιπάλους και εμείς παίζαμε πάντα με τον ίδιο τρόπο. Επίσης δεν θα μας αναλύουν μόνο εκείνοι, θα τους αναλύουμε και εμείς.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X