Αλβανία: Ξήλωσαν τα καθίσματα στα πέταλα για να μην μπορούν να τα πετάξουν οι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο

Αλβανία: Ξήλωσαν τα καθίσματα στα πέταλα για να μην μπορούν να τα πετάξουν οι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο
Photo Credits: INTIME

Η ομοσπονδία της Αλβανίας θέλησε να αποφύγει κάθε ενδεχόμενο επεισοδίων στο ντέρμπι της πρωτεύουσας ανάμεσα στα Τίρανα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νικήτρια την Παρτιζάνι βρήκε το μεγάλο ντέρμπι της αλβανικής πρωτεύουσας. Η Παρτιζάνι επικράτησε απέναντι στα Τίρανα με 2-1 και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου μειώνοντας τη διαφορά στον έναν βαθμό από την 2η Βλαζνία και στους έξι από την 1η Εγνατία.

Ο φόβος των επεισοδίων πριν από την έναρξη ήταν μεγάλος στην πρωτεύουσα και για αυτό η ομοσπονδία πήρε τα μέτρα της θέλοντας να αποφύγει τις εντάσεις. Έτσι η ομοσπονδία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια… πρωτοποριακή απόφαση, ξηλώνοντας όλα τα καθίσματα και στα δύο πέταλα των οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων.

Η ομοσπονδία σκέφτηκε ότι εάν η κατάσταση ξέφευγε, οι οπαδοί θα έβγαζαν τα καθίσματα από τις κερκίδες της «Arena Kombëtare» και θα τα πετούσαν προς τον αγωνιστικό χώρο. Έτσι οι υπεύθυνοι αποφάσισαν στο ξήλωμα των συγκεκριμένων καθισμάτων ώστε να μειώσουν τις πιθανότητες ενδεχομένων τραυματισμών από πιθανή ρίψη καθισμάτων στον αγωνιστικό χώρο.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X