Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 13/7: Η συμφωνία Βέγκα και το πλάσμα που κοιτούσαν όλοι

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 13/7: Η συμφωνία Βέγκα και το πλάσμα που κοιτούσαν όλοι
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει στο ημερολόγιο του για όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 16η ημέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με το φιλικό κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Σιένταμ

Το enwsi.gr βρίσκεται στην Ολλανδία από την πρώτη ημέρα και κάθε βράδυ μέχρι την τελευταία, θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις, τα φιλικά και τα… γύρω-γύρω.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 13 Ιουλίου

Ντάνιελ Βέγκα: Αμέσως μετά την αποβολή του Άμραμπατ, πήγε στον πάγκο της Σαχτάρ. Μίλησε με τους Ουκρανούς και συνεννοήθηκαν να έρθει αριθμητική ισορροπία μετά από 10 λεπτά για να έχει νόημα το φιλικό. Έξαλλος με τον διαιτητή και τον επόπτη…

Λιβάι Γκαρσία: Έβαλε τρεις γκολάρες και αμέσως μετά που έγινε αλλαγή, έγινε αντικείμενο λατρείας από τα μικρά παιδιά στο γήπεδο. Δεν χάλασε χατήρι σε κανέναν, με το χαμόγελο στα χείλη.

Κόσμος: Τόσοι εκατοντάδες οπαδοί σε φιλικό αγώνα καθημερινή σε πόλη που δεν είναι… μεγάλη είναι άθλος. Και όλοι αυτοί για την ΑΕΚ. Ελάχιστοι, καμιά 10αριά για την Σαχτάρ. Απίστευτο και όμως τρομερό… ΑΕΚ.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Η κοπέλα από τα social media κέρδισε τις εντυπώσεις. Απλά εντυπωσιακή και όμορφη. Μέχρι να αρχίσει το ματς, όλοι αυτοί κοιτούσαν. Μετά κοιτούσαν τον Λιβάι Γκαρσία και την ΑΕΚ και την ξέχασαν όλοι. That’s life.

Τομ Φαν Βέερτ: Δίπλα του ξανά η αδερφή του, όπως και η οικογένεια της. Είχαν πάει για τον Τομ και στην Αμβέρσα. Και τα είπε με πολλούς στην Ολλανδία, γνωστούς και φίλους.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X