Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 5/7: Ατάκα για... λιμανίσιους, με την «σαλιάρα» στο σούπερ μάρκετ

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 5/7: Ατάκα για... λιμανίσιους, με την «σαλιάρα» στο σούπερ μάρκετ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει στο ημερολόγιο του για όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 8η ημέρα των προπονήσεων της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ από την πρώτη ημέρα και κάθε βράδυ μέχρι την τελευταία, θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις και τα… γύρω-γύρω.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 5 Ιουλίου

Μπρούνο Άλβες: Με σορτσάκι μεν, αλλά μακρύ χειμωνιάτικο μπουφάν της ΑΕΚ. Βρέχει και κάνει κρύο, μπαίνει μέσα στον πάγκο να προστατευτεί. Με το που βγάλει ήλιο βγαίνει αμέσως να δει την προπόνηση από κοντά. Έχει τρελαθεί και ο ίδιος, ιδίως σήμερα, με τον καιρό…

Ματίας Αλμέιδα: Πολύ ωραίος σήμερα. Ο Αλμέιδα που θέλουμε να βλέπουμε. Πολύ χαρούμενος, πολύ μουσική, απόλαυση. Με… Lady Gaga, μέχρι και Τάνγκο πήγε να χορέψει. Κεράσακι στην τούρτα το σχόλιο του για… λιμανίσιους. Είπαμε είναι απόλαυση.

Γενς Γιόνσον: Έφυγε αμέσως με την λήξη από την προπόνηση, πήρε το ποδήλατο και πήγε στο διπλανό σούπερ μάρκετ. Το μοναδικό του χωριού. Πήρε το καλαθάκι του και ψώνισε τα απαραίτητα που χρειαζόταν. Λεπτομέρεια: Φορούσε ακόμη την ροζ «σαλιάρα» από την τελευταία άσκηση.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Εχει γίνει «Έλληνας» και αυτός. Μας θυμάται από πέρυσι ως απεσταλμένους ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Η ατάκα του «ΑΕΚ information» είναι όλα τα λεφτά… Τώρα έμαθε να μας αποκαλεί έτσι και ο Άμραμπατ.

MVP: Άμραμπατ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X