Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 3/7: Η αμφίεση Ρότα, ο Άμραμπατ… φεστιβάλ θετικής ενέργειας και η μικρή Σουγιάν

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 3/7: Η αμφίεση Ρότα, ο Άμραμπατ… φεστιβάλ θετικής ενέργειας και η μικρή Σουγιάν
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει ημερολόγιο από όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 6η ημέρα των προπονήσεων της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ και κάθε βράδυ θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 3 Ιουλίου

Λάζαρος Ρότα: Η αμφίεση του στην άφιξη του στο Μπουργκ Χάαμσταντ έκανε τη διαφορά. Όπως κάνει σε όλα. Με την ατάκα στο στόμα, πάντα ευδιάθετος. Τα.. έβαλε με Αμραμπατ στις μετρήσεις και τον κέρδισε. Ισοπαλία μόνο στα άλματα. Ηρθε ορεξάτος.

Νορντίν Άμραμπατ: Μπήκε και άλλαξε η προπόνηση της ΑΕΚ. Σε ένταση, σε επίπεδο σε… ατμόσφαιρα. Ο Μαροκινός πείραξε τους πάντες. Από τον Ραντόνια φωνάζοντας τον «Μπόσνιαν!», μέχρι τον Ναλιτζή και το σταφ. Υπέροχος σε… όλα του.

Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος: Δεν τον είδαμε με μπάλα. Δεν τον είδαμε να παίζει ακόμη. Το κορμί του μόνο να δεις, είναι «χτιστός» και πολύ ψηλός. Τρομερό πακέτο…

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Το γκολ στο δίτερμα είναι ποίημα. Μπείτε στο Youtube του enwsi.gr να το δείτε. Έπος. Σηκώθηκαν όλοι όρθιοι στην προπόνηση να τον χειροκροτήσουν…

Σουγιάν: Η μικρή που περιφέρεται στην προπόνηση της ΑΕΚ κάθε μέρα. 12 ετών, παίζει ποδόσφαιρο στο χωριό και κόλλησε με την Ένωση. Της έδωσαν φανέλα Γκαρσία και ζακέτα και έρχεται κάθε απόγευμα με την μαμά και την αδερφή της και βοηθά στα πάντα τους φροντιστές και τον Αλμέιδα.

MVP: Γκατσίνοβιτς

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X