Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 30/6: Η Σόνια δεν... ήθελε Ρόα - Ψάχνουμε ακόμη τις μπάλες του Μοχαμάντι

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 30/6: Η Σόνια δεν... ήθελε Ρόα - Ψάχνουμε ακόμη τις μπάλες του Μοχαμάντι
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει ημερολόγιο από όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 3η ημέρα των προπονήσεων της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ και κάθε βράδυ θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 30 Ιουνίου

Μίλαντ Μοχαμάντι: Το απόγευμα στην τελευταία άσκηση με γκελάκια και απευθείας σουτ έξω από την περιοχή… έστειλε δύο μπάλες εκτός γηπέδου. Ακόμη τις ψάχνουν οι φροντιστές. Ο Μπονίνι δεν σταμάτησε να τον πειράζει. Είπαμε άτεχνος, άλλα όχι έτσι…

Ρόκσον Γεμπόα: Είδε την… άλλη πλευρά του Γκατσίνοβιτς. Τον κόντραρε δυνατά σε δύο φάσεις, στην προπόνηση. Τρελάθηκε ο Σέρβος που βλέπει τις προπονήσεις σαν αγώνες και παθιάζεται. Απάντησε ο Γκάτσι. Δύο ντρίπλες υψηλού επιπέδου και πίσω ο μικρός ακόμη τον ψάχνει. Λίγη ώρα μετά τον πήρε αγκαλιά…

Γεράσιμος Μήτογλου: Λείπουν αρκετοί Έλληνες, λείπουν και οι ατάκες. Έχει μείνει μόνος του και είναι στα… χαμένα. Ακόμη και το ηχείο για τη μουσική δεν παίρνει μαζί του στο ποδήλατο. Από Δευτέρα θα είναι άλλος άνθρωπος. Αγωνιστικά: εξαιρετικός!

Κάρλος Ρόα: Η 2 ετών Σόνια με την φανέλα του Αραούχο που ήρθε το απόγευμα στην προπόνηση δεν ήθελε να πάει στην αγκαλιά του για φωτογραφία και έκλαψε. Δεν την αδικούμε… Οι περισσότεροι στην θέση της το ίδιο θα κάναμε στην ηλικία της. Με την βοήθεια του μπαμπά, τελικά αποθανατίστηκε η στιγμή.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Κάνει υπερπροσπάθεια να βγάλει τις προπονήσεις του Αλμέιδα. Λογικό. Το παλεύει όσο μπορεί και βάζει και πάθος στις προσπάθειες του. Δίνει και την ψυχή του. Μετά από κάθε άσκηση πέφτει κάτω ή γονατίζει κατάκοπος… αναθεματίζοντας.

MVP: Γκατσίνοβιτς

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X