ΑΕΚ: Τίποτε προχωρημένο με τηλεοπτικό σταθμό μέχρι σήμερα - Τα πάντα ανοικτά για τη μετάδοση των φιλικών στην Ολλανδία

Εικόνες από την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό για την νέα αγωνιστική περιόδο 2023/24

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Το συμβόλαιο της ΑΕΚ με την Cosmote TV έληξε μετά από 2 χρόνια.

Έτσι η Ένωση είναι ελεύθερη και μέχρι σήμερα δεν έχει συμφωνήσει με κάποιο τηλεοπτικό σταθμό με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι ανοικτά, ακόμη και για τη μετάδοση των τριών φιλικών που θα δώσει η ομάδα στην Ολλανδία.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν το συμβόλαιο της ΑΕΚ με την Cosmote έληξε, ωστόσο υπάρχει διάθεση από την συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ να συνεχίσει τη συνεργασία του με την Ένωση.

Την ίδια στιγμή τον περασμένο μήνα, αλλά τον Απρίλιο γράφτηκε πως και η Nova έχει διάθεση να κάνει μπάσιμο για να επανακτήσει τα δικαιώματα της ΑΕΚ. Συνέπεια τούτου; Στις 29 Ιουνίου η ΑΕΚ να μην έχει ακόμα συμφωνήσει με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό με αποτέλεσμα να είναι ανοικτό αν θα μεταδοθούν τα τρία φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην Ολλανδία.

Θυμίζουμε πως το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 13:00 (14:00 ώρα Ελλάδας) στο προπονητικό κέντρο όπου κάνει καθημερινά προπονήσεις η ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ και είναι αυτό που είχε δώσει τον περασμένο χειμώνα το φιλικό με την βελγική Σερέν.

Το δεύτερο θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 13:30 (14:30 ώρα Ελλάδας) στην έδρα της Αντβέρπ, το «Μποσουίλ», χωρητικότητας 16.100 θεατών.

Το τρίτο και τελευταίο φιλικό θα λάβει χώρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 13:00 (14:30 ώρα Ελλάδας) στην πόλη Σιένταμ, κοντά στο Ρότερνταμ, στο γήπεδο της περιοχής «Σπορτ Παρκ Χάργκα», χωρητικότητας 10.000 θεατών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X