ΑΕΚ: Οι ημέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των τριών φιλικών στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Οι ημέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των τριών φιλικών στην Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε αναλυτικά τα... πάντα για τα καλοκαιρινά φιλικά παιχνίδια της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ολλανδία θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, με τον Ματίας Αλμέιδα να επιχειρεί σε αυτά τα ματς να δει την κατάσταση των παικτών του εν μέσω προετοιμασίας.

Απέναντι στην κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, απέναντι στην βελγική Αντβέρπ και απέναντι στην ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Το πρώτο θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 13:00 (14:00 ώρα Ελλάδας) στο προπονητικό κέντρο όπου κάνει καθημερινά προπονήσεις η ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ και είναι αυτό που είχε δώσει τον περασμένο χειμώνα το φιλικό με την βελγική Σερέν. Το δεύτερο θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 13:30 (14:30 ώρα Ελλάδας) στην έδρα της Αντβέρπ, το «Μποσουίλ», χωρητικότητας 16.100 θεατών. Το τρίτο και τελευταίο φιλικό θα λάβει χώρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 13:00 (14:30 ώρα Ελλάδας) στην πόλη Σιένταμ, κοντά στο Ρότερνταμ, στο γήπεδο της περιοχής «Σπορτ Παρκ Χάργκα», χωρητικότητας 10.000 θεατών.

Να θυμίσουμε ότι μετά την άφιξη της ΑΕΚ στην Αθήνα, θα δοθεί σίγουρα ακόμη ένα φιλικό απέναντι στο Βόλο στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 23 Ιουλίου. Εν συνεχεία μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ένωσης στις 8-9 Αυγούστου, οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X