ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ Inside με τις πρώτες προπονήσεις της ΑΕΚ στην Ολλανδία με τους Καζαντζόγλου-Καπετανάκο (VIDEO)

Εικόνες από την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία: Ημέρα 1η
Photo Credits: INTIME

Δείτε ξανά ολόκληρο το AEK Inside στο ENWSI TV με τους Καζαντζόγλου-Καπετανάκο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ ξεκινά και το enwsi.gr φωνάζει «παρών»!

Η πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους πραγματοποιήθηκε σήμερα και σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Οι κιτρινόμαυροι έπιασαν για τα καλά δουλειά καθώς ο Ματίας Αλμέιδα ξεθέωσε τους ποδοσφαιριστές του, κάνοντας 2.5 ώρες προπόνηση, ενώ μάλιστα, έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίες των 3 φιλικών που θα δώσει η ΑΕΚ!

Εκεί για τις επόμενες 16 μέρες ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με το τεχνικό του τιμ θα χτίσει τη νέα ΑΕΚ της σεζόν 2023/24 με τη βάση των κιτρινόμαυρων να αποτελεί το προπονητικό κέντρο του Μπουργκ-Χαάμστεντε.

Το enwsi.gr βρίσκεται στην Ολλανδία όπως και πέρυσι μέσω του Τάσου Καπετανάκου ο οποίος κάλυψε αμφότερες τις περσινές προετοιμασίες της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Έτσι, θα σας μεταφέρουμε όλα όσα συμβαίνουν στο Μπουργκ – Χάαμστεντε και τη δουλειά που θα ρίχνει ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του.

Έτσι, όπως και πέρυσι το καλοκαίρι, έτσι και σήμερα έχει εκπομπή στο ENWSI TV… απευθείας από την Ολλανδία. Το AEK Inside ξεκινά  στις 22:00 με τον Σταύρο Καζαντζόγλου και τον Τάσο Καπετανάκο από την πόλη που «χτίζεται» ο Δικέφαλος της επόμενης χρονιάς.

Δείτε εδώ το AEK Inside:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X