Έμεινε από ενέργεια η ΑΕΚ Β', βαριά ήττα (3-0) από τη Λάρισα!

Έμεινε από ενέργεια η ΑΕΚ Β', βαριά ήττα (3-0) από τη Λάρισα!
Photo Credits: INTIME

Βαριά ήττα για την κακή ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για την ΑΕΚ Β’, η οποία έχασε με 3-0 από τη Λάρισα στη Θεσσαλία για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ στον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Πλέον, θα ψάξει τη πρώτη της νίκη στα πλέι οφ στα εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Μακεδονικό την επόμενη αγωνιστική.

Το ματς

Στο 6ο λεπτό η πρώτη τελική στην αναμέτρηση ήταν για την ΑΕΚ Β’. Ο Κάτσικας γύρισε μέσα στην περιοχή, ο Χριστόπουλος όμως σούταρε ψηλά. Στο 9’ ο Κ. Παπαγεωργίου απάντησε στις ευκαιρίες, όταν μέσα από την περιοχή, σούταρε με το εξωτερικό εκτός εστίας. Στο 16′ ο Παπαγεωργίου με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έπειτα από λάθος αμυντική αντίδραση της ΑΕΚ Β’, έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΛ για το 1-0. Στο 25’ ο Πανεράς δοκίμασε το πόδι αλλά δεν κατάφερε να βρει εστία. Στο 34’ σε μία απίστευτη στιγμή ο Γεμπόα πήγε να γυρίσει στον Θεοχάρη αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 της Λάρισας. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ένωση να μην μπορεί να φτιάξει τις φάσεις στην εστία του Σουλούκου, με την ομάδα του Νίκου Κούστα να φαίνεται αρκετά επηρεασμένη από τα γκολ καθώς και από τις απουσίες που είχε η ομάδα.

Στην επανάληψη η Ένωση μπήκε καλύτερα, πήρε τον έλεγχο και στο 51ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά το Χρυσόπουλου στην απέναντι γωνία του Σουλούκου αλλά εκτός εστίας για εκατοστά. Αφού η ΑΕΚ δεν κατόρθωσε να πετύχει κάποιο γκολ στο καλό της διάστημα, η Λάρισα στο 70’ έκανε το 3-0 με τον Πεντρόσο απέναντι στον Θεοχάρη, να εκτελεί σωστά και να τελειώνει επί της ουσίας της αναμέτρηση. Στο 80’ ωραία ανάπτυξη με πρωταγωνιστή τον Ραντόνια, ο οποίος έδωσε στον Τρομπούκο αλλά εκείνος από πλάγια σούταρε χλιαρά πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Με δέκα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η ΑΕΚ καθώς ο Λαμαράνα τραυματίστηκε στο 88’ και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Λάρισα-ΑΕΚ Β’ 3-0

Λάρισα (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου Στάμου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Παπαγεωργίου Κ (23’ Πεντρόσο), Στίνα, Νίνο (68’ Κόσιτς), Φατάι (68’ Τσουμάνης)

ΑΕΚ Β’ (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Κανελλόπουλος (46’ Τιέι), Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Λαμαράνα, Λέλεκας (64’ Τρούμπουλος), Κάτσικας (71’ Παυλίδης), Πανεράς, Γκολφίνος (32’ Σκόνδρας), Χριστόπουλος

Πάνος Λούπος: Ποιες μεταγραφές, ρε παιδιά; Εδώ η ΑΕΚ παίζει τελικό πρωταθλήματος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X