Έμπλεξε ο Ουί Τζο Χουάνγκ: Διέρρευσαν ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες του

Έμπλεξε ο Ουί Τζο Χουάνγκ: Διέρρευσαν ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες του
Photo Credits: INTIME

Έμπλεξε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Ουί Τζο Χουάνγκ, του οποίου διέρρευσαν ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μεγάλους μπελάδες έπλεξε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ουί Τζο Χουάνγκ, καθώς πρώην του διέρρευσε στο διαδίκτυο φωτογραφία του κατά τη διάρκεια ερωτικής στιγμής με μια άλλη κοπέλα.

Μπλεξίματα για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ο Κορεάτης επιθετικός, που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2022/23, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σεούλ ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εκεί ωστόσο βρέθηκε μπλεγμένος σε μια περίπλοκη υπόθεση, η οποία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα κορεάτικα media. Συγκεκριμένα, μια ανώνυμη γυναίκα με δημοσίευσή της στα social media παρουσιάστηκε ως πρώην ερωμένη του και τον κατηγόρησε δημόσια πως την χειραγώγησε ψυχολογικά κάνοντάς τη να πιστέψει πως βρίσκονται σε σχέση, ενώ ταυτόχρονα, με βάση τα λεγόμενά της, κοιμόταν με πολλές ακόμα κοπέλες.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έμεινε εκεί και προκειμένου να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της διέρρευσε μια φωτογραφία του Ουί-Τζο Χουάνγκ κατά τη διάρκεια ερωτικής του στιγμής στο κρεβάτι με μια διαφορετική ερωμένη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X