ESPN: «Η ΑΕΚ τα βρήκε με τη Θέλτα στα 8 εκατ. ευρώ - Απομένει η συμφωνία της με τον Πινέδα!»

ESPN: «Η ΑΕΚ τα βρήκε με τη Θέλτα στα 8 εκατ. ευρώ - Απομένει η συμφωνία της με τον Πινέδα!»
Photo Credits: INTIME

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ τα έχει βρει με την Θέλτα για τον Πινέδα στα 8 εκατ. ευρώ και το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία για την υπόθεση Ορμπελίν Πινέδα και ΑΕΚ.

Οι δημοσιογράφοι από το ESPN βασίζονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Faro De Vigo και αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την Θέλτα  για την μεταγραφή του Πινέδα στο ποσό των 8εκατ. ευρώ αλλά μέσα τονίζουν ότι η Ένωση ακόμα δεν τα έχει βρει με τον παίκτη και υπάρχει ενδιαφέρον για τον «Maguito» και από άλλες ελληνικές ομάδες.

Πάντως να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο σήμερα  βγήκε δημοσίευμα που ανέφερε, ότι η Θέλτα  ενημερώσε τον Ράφα Μπενίτεθ (που αποτελεί τον νέο προπονητή της ομάδας από τη Γαλικία) να μην υπολογίζει στον Πινέδα καθώς ο Μεξικανός θα πωληθεί στην ΑΕΚ.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα υπήρχαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο Πινέδα θα μεταγραφεί στην Ένωση μετά την αλλαγή των οικονομικών δεδομένων που έθεσε η ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ βέβαια εδώ και καιρό υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Πινέδα θέλει να μείνει στην ΑΕΚ παρά τις σειρήνες από Ελλάδα και από άλλες πλευρές.

Πάντως όλα τα μηνύματα είναι θετικά και υπέρ της παραμονής του Πινέδα στην ΑΕΚ το τι θα γίνει, οψόμεθα…

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X