Πολύ καλά νέα για Πινέδα: Η Θέλτα ενημέρωσε τον Μπενίτεθ ότι ο Μεξικανός πωλήθηκε στην ΑΕΚ!

Πολύ καλά νέα για Πινέδα: Η Θέλτα ενημέρωσε τον Μπενίτεθ ότι ο Μεξικανός πωλήθηκε στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι έτοιμη να... πατήσει το κουμπί για την πρώτη βόμβα του καλοκαιριού που φέρει το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έτοιμη να κάνει το… μεγάλο κόλπο και να ντύσει μόνιμα στα «κιτρινόμαυρα» τον Ορμπελίν Πινέδα!

Το βράδυ, αξιόπιστες αναφορές από τη Λατινική Αμερική, ανέφεραν ότι η Ένωση έχει καλύψει σημαντικό διάστημα στις συζητήσεις της με τη Θέλτα και η συμφωνία των δύο συλλόγων για τον Μεξικανό άσο είναι κοντά.

Ανεξαρτήτως της… απόστασης, αυτό το «κοντά» επιβεβαιώνεται και μέσω Ράφαελ Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται τις αμέσως επόμενες ώρες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Θέλτα, μιας και έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Ο έμπειρος τεχνικός, στην καθιερωμένη πληροφόρηση που δέχτηκε αναφορικά με το ρόστερ της Θέλτα και το στάτους των ποδοσφαιριστών, ενημερώθηκε με απόλυτα σαφή και ξεκάθαρο τρόπο πως ο Ορμπελίν Πινέδα θα πουληθεί. Και όχι μόνο θα πουληθεί, αλλά θα πουληθεί, όπως του μεταφέρθηκε εντελώς συγκεκριμένα, στην ΑΕΚ.

Κάτι περισσότερο, αναφορικά με ποσά, διαπραγματεύσεις, χρόνους και όλα όσα χρειάζονται για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής, δεν ειπώθηκε στον Ισπανό προπονητή από τους επιτελείς της Θέλτα. Κάτι που στο τέλος τέλος δεν τον αφορά κιόλας.

Απλώς του ξεκαθαρίστηκε το ουσιαστικότερο και το πιο σημαντικό για έναν προπονητή, πως δηλαδή τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον Ορμπελίν Πινέδα, δεν χρειάζεται να τον υπολογίζει και δεν υπάρχει λόγος να τον απασχολεί στην καθημερινότητά του, με την ενημέρωσή του Μπενίτεθ να προχωράει τόσο παραπάνω όσο να ενισχύσει τα θετικά μηνύματα που έρχονται (και) από τη Γαλικία για την υλοποίηση και της προσπάθειας της ΑΕΚ και της επιθυμίας του ίδιου του Μεξικάνου διεθνή (και διατρανωμένης στη διοίκηση της Θέλτα) να συνεχίσει να φοράει τα “κιτρινόμαυρα”.

Πηγή: Sport24

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X