«Ο Πινέδα κοντά στην ΑΕΚ με 6-7.5 εκατ. ευρώ!»

«Ο Πινέδα κοντά στην ΑΕΚ με 6-7.5 εκατ. ευρώ!»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα από την Ισπανία θέλει τη μεταγραφή του Πινέδα στην ΑΕΚ να τελειώνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η βόμβα σκάει και ο Ορμπελίν Πινέδα γίνεται παίκτης της ΑΕΚ!

Το βράδυ, αξιόπιστες αναφορές από τη Λατινική Αμερική, ανέφεραν ότι η Ένωση έχει καλύψει σημαντικό διάστημα στις συζητήσεις της με τη Θέλτα και η συμφωνία των δύο συλλόγων για τον Μεξικανό άσο είναι κοντά.

Τώρα, το CeltaNoticias που ασχολείται αποκλειστικά με τις ειδήσεις της Θέλτα αναφέρει πως η μεταγραφή του Πινέδα είναι σχεδόν… κλεισμένη. «Η ελληνική ομάδα ανέβασε την προσφορά που είχε αρχικά παρουσιάσει για τον Μεξικανό και η μεταγραφή φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της. Δεν είναι γνωστά τα στοιχεία, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε πως η πρόταση ήταν γύρω στα 6/7,5 εκατ. ευρώ».

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα ο Ράφα Μπενίτεφ που αναμένεται τις αμέσως επόμενες ώρες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Θέλτα, ενημερώθηκε με απόλυτα σαφή και ξεκάθαρο τρόπο πως ο Ορμπελίν Πινέδα θα πουληθεί. Και όχι μόνο θα πουληθεί, αλλά θα πουληθεί, όπως του μεταφέρθηκε εντελώς συγκεκριμένα, στην ΑΕΚ.

Απλώς του ξεκαθαρίστηκε το ουσιαστικότερο και το πιο σημαντικό για έναν προπονητή, πως δηλαδή τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον Ορμπελίν Πινέδα, δεν χρειάζεται να τον υπολογίζει και δεν υπάρχει λόγος να τον απασχολεί στην καθημερινότητά του, με την ενημέρωσή του Μπενίτεθ να προχωράει τόσο παραπάνω όσο να ενισχύσει τα θετικά μηνύματα που έρχονται (και) από τη Γαλικία για την υλοποίηση και της προσπάθειας της ΑΕΚ και της επιθυμίας του ίδιου του Μεξικάνου διεθνή να συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X