«Ο Ορμπελίν Πινέδα μένει στην Ελλάδα, η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Μεξικανό»

«Ο Ορμπελίν Πινέδα μένει στην Ελλάδα, η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Μεξικανό»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό είναι έτοιμη να κρατήσει στην Ελλάδα τον Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κάνει τα πάντα για την παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα με τις εξελίξεις να είναι θετικές!

Νωρίτερα διαβάσατε ότι η Ένωση βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Μεξικανού παικταρά, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα των Αζτέκων. Τώρα έρχεται η Record στο Μεξικό να αναφέρει ότι «Ο Ορμπελίν Πινέδα μένει στην Ελλάδα, η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Μεξικανό».

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα: «Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Θέλτα για την οριστική απόκτηση του παίκτη. Η ΑΕΚ, με επικεφαλής τον Ματίας Αλμέιδα, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Θέλτα Βίγκο για να μπορέσει να κρατήσει μόνιμα τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή όντας δανεικός από τους Ισπανούς.

Ο Μεξικανός μέσος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τη Θέλτα Βίγκο, μια ομάδα που τον έφερε τον Ιανουάριο του 2022 μετά την πρωταθλήτρια με την Κρουζ Αζούλ , τη φετινή σεζόν έπαιξε 43 παιχνίδια με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, προσέφερε 10 γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.

Σύμφωνα με το site Transfermarkt, ο Ορμπελίν Πινέδα αποτιμάται στα 5 εκατομμύρια δολάρια, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες της Super Deportivo, η ελληνική ομάδα έχει ήδη προσεγγίσει την ισπανική ομάδα για να μπορέσει να αναλάβει τις υπηρεσίες του Μεξικανού».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X