Θέλει Ερνάντεζ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Θέλει Ερνάντεζ η Ατλέτικο Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Τέο Ερνάντεζ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sport Italia

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τέο Ερνάντεζ έχει δείξει στη Μίλαν η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι «ροσονέρι» βρίσκονται σε περίοδο αλλαγών στο ρόστερ τους το φετινό καλοκαίρι και δεν θα έλεγαν «όχι» σε προτάσεις που ικανοποιούν τις οικονομικές τους απαιτήσεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Σάντρο Τονάλι που οδεύει προς τη Νιουκάστλ με ένα ποσό στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, ακόμη ένας παίκτης των Ιταλών με μεγάλη χρηματιστηριακή αξία είναι στη μεταγραφική λίστα κορυφαίου ευρωπαϊκού συλλόγου. Ο Τέο Ερναντέζ, περί ου ο λόγος, αρέσει πολύ στην Ατλέτικο Μαδρίτης και σύμφωνα με το Sky Sport Italia κοστολογείται και αυτός στα 80 εκατομμύρια ευρώ, με το συμβόλαιο του να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Γάλλος έχει περάσει από τις ακαδημίες των «ροχιμπλάνκος» αλλά και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που στη συνέχεια τον πούλησε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, πριν πάρει το… δρόμο για το Μιλάνο.

Ο 25χρονος μέτρησε τη φετινή σεζόν 45 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ, ενώ με τη φανέλα της Μίλαν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 2021/22.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X