
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Παρί έκανε τις πρώτες επαφές με τον Ζοσέ Μουρίνιο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε πριν από λίγες μέρες σε έναν άλλο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Πορτογάλος κόουτς με την Ρόμα έφτασε στον τελικό του Κόνφερενς.
Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για σκέψεις του Ζοσέ Μουρίνιο να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, καθώς η διοίκηση δεν του εγγυάται ότι θα αυξήσει το μπάτζετ την επόμενη σεζόν.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν χαρακτηριστικά:
«Ο Μουρίνιο έχει ήδη μιλήσει αρκετές φορές με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λουίς Κάμπος. Για τον Κάμπος, ο Μουρίνιο είναι το μοναδικό όνομα στη λίστα για να γίνει ο νέος προπονητής των Παριζιάνων.
Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ο Μουρίνιο συναντήθηκε στην Ρώμη και με τον εμίρη του Κατάρ και ιδιοκτήτη της Παρί, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, με τον προπονητή της Ρόμα να είναι συγκεντρωμένος πάντως αυτή τη στιγμή στον τελικός της 31ης Μαΐου στην Βουδαπέστη απέναντι στην Σεβίλλη».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Εμείς θα τους στείλουμε στα τρελάδικα – Το σώμα ήταν οφσάιντ, αλλά η ψυχή είναι… ελεύθερη! (ΦΩΤΟ)
- Ο Βίντα «καθάρισε» για την ΑΕΚάρα!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Απειλές-σοκ δέχθηκε ο Παπαπέτρου: «Θα σκοτώσουμε εσένα, την γυναίκα, το παιδί και τον πατέρα σου!»
- Ο Καραπαπάς βλέπει ΑΕΚ και… εφιάλτες! (ΦΩΤΟ)



ΑΕΚ: Με τον κόσμο στο πλευρό της και στη Λουκέρνη – Κοντά στην ομάδα χάντμπολ και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος!

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το ΑΕΚ after με ανάλυση του ματς με τον Αρη από Καζαντζόγλου – Μπορμπόκη! (VIDEO)

Πλάθα: «Αφιερώνω τη νίκη στον Γέλοβατς – Η ομάδα μεγαλώνει και δένει»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Άναψε φωτιές» στο Instagram με την τελευταία της δημοσίευση

Γκουαρδιόλα: «Η Σίτι θα κατακτήσει την Premier League»