«Η Παρί προσέγγισε τον Ζοσέ Μουρίνιο»

«Η Παρί προσέγγισε τον Ζοσέ Μουρίνιο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Παρί έκανε τις πρώτες επαφές με τον Ζοσέ Μουρίνιο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε πριν από λίγες μέρες σε έναν άλλο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Πορτογάλος κόουτς με την Ρόμα έφτασε στον τελικό του Κόνφερενς.

Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για σκέψεις του Ζοσέ Μουρίνιο να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, καθώς η διοίκηση δεν του εγγυάται ότι θα αυξήσει το μπάτζετ την επόμενη σεζόν.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ο Μουρίνιο έχει ήδη μιλήσει αρκετές φορές με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λουίς Κάμπος. Για τον Κάμπος, ο Μουρίνιο είναι το μοναδικό όνομα στη λίστα για να γίνει ο νέος προπονητής των Παριζιάνων.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ο Μουρίνιο συναντήθηκε στην Ρώμη και με τον εμίρη του Κατάρ και ιδιοκτήτη της Παρί, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, με τον προπονητή της Ρόμα να είναι συγκεντρωμένος πάντως αυτή τη στιγμή στον τελικός της 31ης Μαΐου στην Βουδαπέστη απέναντι στην Σεβίλλη».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X