Έβαλαν τον Αϊτόρ να μαζέψει... τα ασυμμάζευτα!

Έβαλαν τον Αϊτόρ να μαζέψει... τα ασυμμάζευτα!
Photo Credits: INTIME

Η αποκάλυψη του Αϊτόρ για τον κορωνοϊό που τώρα... τα ρίχνει σε λάθος μετάφραση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός των 30+ κρουσμάτων κορονοϊού πριν μία εβδομάδα που ξαφνικά εξαφανίστηκαν σε ένα βράδυ πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη και τώρα βάζει τον Αϊτόρ να μαζέψει… τα ασυμμάζευτα!

Ο Ισπανός παραδέχθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβρη ότι πριν το ματς με την Σλάβια Πράγας 6 ποδοσφαιριστές -ανάμεσά τους και ο ίδιος- είχαν νοσήσει με κορωνοϊό, ωστόσο η «πράσινη» ΠΑΕ δεν είχε ζητήσει αναβολή και το ματς έγινε κανονικά με τον ίδιο να αγωνίζεται μάλιστα ως βασικός.

Η ομάδα αρνητής της πανδημίας (εκτός όταν θέλει να φέρει τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα) εκτέθηκε από την αποκάλυψη του enwsi.gr, το οποίο θύμισε τι είχε γίνει πριν από λίγους μήνες και τώρα προσπαθεί να τα ρίξει… στη μετάφραση.

Συγκεκριμένα ο Αϊτόρ, μετά το σάλο, έκανε μια ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια την κατέβασε και ανέφερε τα εξής:

«1. Ποτέ δεν είπα ότι αγωνιστήκαμε με κορωνοϊό.

2. Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείται καλύτερες εφαρμογές μετάφρασης .

3. Καλύτερα να μην μιλήσω για το τι συνέβη στην Λεωφόρο στις 05/30/2023 (σ.σ. εννοεί 30/04/2023 και το ματς με ΑΕΚ) στην Λεωφόρο και σε τι οδήγησαν αυτά που συνέβησαν τότε.»

Έβαλαν τον Αϊτόρ να μαζέψει... τα ασυμμάζευτα!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X