Η αποκάλυψη του Αϊτόρ ξεφτιλίζει ξανά τον Παναθηναϊκό: «Κόντρα στην Σλάβια Πράγας 6 παίκτες είχαμε κορονοϊό!»

Η αποκάλυψη του Αϊτόρ ξεφτιλίζει ξανά τον Παναθηναϊκό: «Κόντρα στην Σλάβια Πράγας 6 παίκτες είχαμε κορονοϊό!»
Photo Credits: INTIME

Τι αποκάλυψε ο Αϊτόρ για ΠΑΟ και Γιοβάνοβιτς με κρούσματα κορονοϊού - Ο ίδιος είχε παίξει βασικός, ενώ ήταν κρούσμα με συμπτώματα όπως παραδέχθηκε ο ίδιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός των 30+ κρουσμάτων κορονοϊού πριν μία εβδομάδα και οι οποίοι έπαιξαν κανονικά με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη δίχως να λείψει κανείς (εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που δεν είχε τον Λιβάι Γκαρσία λόγω ίωσης στο Χαριλάου) προσπαθεί να… δικαιολογήσει την αποτυχία του φέτος να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη τα… έριξε στον κορονοϊό, τα έβαλε με την ΕΠΟ, την Super League και τους πάντες για την αναβολή που τελικά πήρε, αλλά ήταν μόνο για μία ημέρα… Διότι ήθελε παραπάνω, ενώ οι 5/6 ομάδες των πλέι όφ όχι.

Ωστόσο, αν θυμηθεί κανείς δηλώσεις του Αϊτόρ τον περασμένο Σεπτέμβρη θα… καταλάβει πολλά. Τι είχε γίνει τότε;

Ο Αϊτόρ στις δηλώσεις του πριν λίγους μήνες είχε αποκαλύψει ότι το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός είχε 6 κρούσματα κορονοϊού πριν τα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας για το Conference League στις 4 και 11 Αυγούστου. Εκεί ο ΠΑΟ δεν έκανε αίτημα αναβολής στην UEFA, ενώ παίκτες με κορονοϊό φαίνεται ότι έπαιξαν όπως πχ ο Αϊτόρ. Ο ίδιος παραδέχεται ότι είχε νοσήσει και ξεκίνησε βασικός και στα 2 ματς σε Πράγα και Λεωφόρο.

Το πρώτο ματς στην Πράγα έχασαν οι άρρωστοι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος, ενώ τα κρούσματα ήταν 6 και ένας εξ’ αυτών και ο Αϊτόρ έπαιξε και στα 2 ματς, ενώ παραδέχθηκε ότι είχε συμπτώματα (πυρετός) και είχε μείνει σπίτι του.

Οι αποκαλύψεις του Αϊτόρ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αϊτόρ:

«Mας στεναχώρησε πολύ αυτός ο αποκλεισμός, γιατί η ομάδα δεν έχει αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση για αρκετά χρόνια. Το θέλαμε πολύ.

Πιστεύαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί τελειώσαμε εξαιρετικά την περσινή σεζόν και κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Μάλιστα δώσαμε κάποια φιλικά παιχνίδια με ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου και μείναμε αήττητοι (Λεβερκούζεν, Γουότφορντ).

Παρόλα αυτά ήμασταν άτυχοι, καθώς λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς στην Τσεχία, έξι παίκτες προσβληθήκαμε από τον κορονοϊό, μεταξύ των οποίων και εγώ. Άλλοι το πέρασαν πιο εύκολα και άλλοι πιο δύσκολα. Εγώ έμεινα 5 μέρες στο σπίτι και είχα πυρετό.

Αυτό το γεγονός μας επηρέασε και στα δύο παιχνίδια, καθώς αρκετοί δυσκολευτήκαμε αρκετά στα τελευταία λεπτά του δεύτερου αγώνα. Γενικά δουλέψαμε καλά, όχι όμως όπως θα έπρεπε για δύο τόσο σημαντικά παιχνίδια, λόγω αυτής της κατάστασης. Παρόλα αυτά ο κόσμος μας στήριξε και εμείς το ξεπεράσαμε σχετικά γρήγορα γιατί καταλάβαμε ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έχουμε πολλές δυνατότητες».

Η αποκάλυψη του Αϊτόρ ξεφτιλίζει ξανά τον Παναθηναϊκό: «Κόντρα στην Σλάβια Πράγας 6 παίκτες είχαμε κορονοϊό!»

Η αποκάλυψη του Αϊτόρ ξεφτιλίζει ξανά τον Παναθηναϊκό: «Κόντρα στην Σλάβια Πράγας 6 παίκτες είχαμε κορονοϊό!»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X