
Τέλος καλό όλα καλά μια κακόγουστη φάρσα ήταν το τηλεφώνημα για βόμβα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Τέλος καλό όλα καλά, οι αρχές ολοκλήρωσαν τους ελέγχους στον ναό της ΑΕΚ την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μια κακόγουστή φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα.
Το τηλεφώνημα που έγινε στο MEGA, για βόμβα στην Αγιά Σοφιά, αποδείχτηκε φάρσα. Η Αστυνομία σύμφωνα με την ενημέρωση, προχώρησε σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ολοκλήρωσε την έρευνα της χωρίς να εντοπίσει κάτι ύποπτο ή επικίνδυνο.
Έτσι λοιπόν έληξε ο συναγερμός και η Φιλαδέλφεια ετοιμάζεται να «φορέσει» τα γιορτινά της για να πανηγυρίσει το 13ό πρωτάθλημα της ΑΕΚ.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ολη η ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» με απόφαση Μελισσανίδη – Θα στεγαστούν εκεί τα γραφεία Ερασιτεχνικής και Παλαιμάχων
- Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει ότι του ανήκει η Mercedes του νεκρού «Ράμπο» της Θύρας 7! (ΦΩΤΟ)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η συσπείρωση το μεγαλύτερο «όπλο» της ΑΕΚ!
- Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ)



«Δικέφαλος Αετός»: Απαίτηση και στόχος (ΦΩΤΟ)

«Ο Ντι Μαρία συμφώνησε με ομάδα της Mέσης Ανατολής»

Ρεκόρ προσέλευσης με 9 εκατ. θεατές στη Ligue 1 – Πάνω από 61 χιλιάδες ο μέσος όρος της Μαρσέιγ

Δίχως ίχνος Photoshop: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει το κορμί της με μαγιό όπως πραγματικά είναι και αποθεώνεται στο instagram (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από το δεύτερο «χαστούκι» από τον Άρειο Πάγο: Βρήκε κόμμα ο Κασιδιάρης