Τότεναμ: Θέλει να κάνει τον Φατί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της

Μπαρτσελόνα: Αυτοί είναι οι παίκτες που δεν θέλουν να γυρίσει ο Μέσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανσού Φατί έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να διακριθεί στην Μπαρτσελόνα και το έχει μεταφέρει και στον εκπρόσωπο του Ζόρζε Μέντες. Εκείνος αφού έλαβε το πράσινο φως από τον σύλλογο της Καταλονίας, ξεκίνησε να αναζητά προσφορές και παρουσίασε στον νεαρό ποδοσφαιριστή το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπάγερν Μονάχου ή η Τότεναμ.

Παρά τη σταθερή θέση του 20χρονου να παραμείνει στην Μπάρτσα, το «10» της Μπάρτσα παραμένει στην ατζέντα της Τότεναμ και στην Αγγλία διαβεβαιώνουν ότι οι «Σπερς» θα ήταν πρόθυμοι να καταρρίψουν το δικό τους ιστορικό ρεκόρ για μια μεταγραφή για να πείσουν τον Ισπανό διεθνή. Έτσι επισημαίνει η «Daily Express», η οποία σημειώνει πως η Τότεναμ αναζητά ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή με κάποιον που θα επιτρέψει στην ομάδα να κάνει το step up ποιοτικά και ότι ο Φατί θα ήταν μια από τις αγαπημένες επιλογές των Λονδρέζων.

Στο κλαμπ θεωρούν ότι ο Ισπανός θα μπορούσε να συνοδεύσει τον Σον και τον Χάρι Κέιν, του οποίου το μέλλον δεν είναι ξεκάθαρο βέβαια!

Μέχρι σήμερα, η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ είναι ο Γάλλος Τανγκουί Εντομπελέ, για τον οποίο πλήρωσε 62 εκατομμύρια ευρώ στην Λυών το καλοκαίρι του 2019.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X