Η «επόμενη μέρα» στην καριέρα του Χάμες Ροντρίγκες - Τι αναφέρουν οι Κολομβιανοί

Η «επόμενη μέρα» στην καριέρα του Χάμες Ροντρίγκες - Τι αναφέρουν οι Κολομβιανοί
Photo Credits: INTIME

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν από τον Ολυμπιακό και οι συμπατριώτες του ασχολούνται με την επόμενη μέρα στην καριέρα του Κολομβιανού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες, λοιπόν, την ψάχνει για να παραμείνει στην Ευρώπη, ενώ υπάρχει και η λάτιν… προοπτική. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Μπεσίκτας έχει ήδη στο στόχαστρό της τον ποδοσφαιρισρή. Μάλιστα, σε ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως  σχεδιάζει συνάντηση με μέλη της GestiFute, της εταιρείας διαχείρισης αθλημάτων που διευθύνεται από τον Χόρχε Μέντες, τον ατζέντη του Τζέιμς, για να συζητήσουν το θέμα.

Επίσης υπάρχει προοπτική για τη Βραζιλία, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι Κολομβιανοί. «Ενδιαφέρονται σύλλογοι από τη Βραζιλία, γινόταν λόγος για Φλαμένγκο, Φλουμινένσε, Παλμέιρας και Ατλέτικο Μινέιρο, που τον αναζήτησαν πριν την αναχώρησή του για την Ελλάδα», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Ενώ καταλήγοντας στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως «δεν αποκλείεται η επιλογή του MLS, προορισμός που πάντα σαγήνευε τον Κολομβιανό. Στο παρελθόν η Ίντερ Μαϊάμι είχε δείξει ενδιαφέρον χωρίς να καταφέρει να οριστικοποιήσει την υπογραφή του».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X